Tomkowa 23.07.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Ten okap byłby u Ciebie fajny, ale masz już mocny czarny akcent w postaci lamp nad stołem. Z kolejnym, w postaci okapu, chyba już będzie za dużo. Ja bardziej widzę biały, taki jak u szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.07.2015 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 23.07.2015 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Aniu powiem Ci, że też o nim myślałam zwłaszcza, ze jest mniejszy jedyne co mnie powstrzymuje to odcień bieli i to, że jest w połysku, ( lampy tuby i te w powieszonym suficie są delikatnie inne) ale na zdjęciu rzeczywiście biały lepiej...ale co sądzisz o tym połysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.07.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Ja bym odcieniami bieli wcale się nie przejmowała Szocik kupowała faber cylindra isola, zerknij do jej wątku, TU są fotki Z pewnością Ci doradzi i opowie, jak ten okap się sprawdza i czy bardzo się błyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 23.07.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Aż zaczęłam się zastanawiać czy dobrze zrobiłam zamawiając czarny okap U Ciebie Ola chyba faktycznie fajniej wygląda biały. Mogę zapytać jaki masz blat w kuchni i czy jesteś z niego zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 27.07.2015 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Aż zaczęłam się zastanawiać czy dobrze zrobiłam zamawiając czarny okap U Ciebie Ola chyba faktycznie fajniej wygląda biały. Mogę zapytać jaki masz blat w kuchni i czy jesteś z niego zadowolona? mam ten co Ivy, Kronopol U 190 KM początkowo nie bardzo byłam zadowolona, bo zostawały ślay np. p[o dotknieciu palcem jakby takie tłuste itp. ale teraz jest lepiej:) czyszczę na mokro a później przecieram szmatką z mikrofibry i jest super ślady też jakby mniejsze - chyba klej od folii ochronnej juz zszedł i jest zdecydowanie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 27.07.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Głosuję za białym okapem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.07.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Głosuję za białym okapem ja też za białym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.07.2015 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 mam ten co Ivy, Kronopol U 190 KM początkowo nie bardzo byłam zadowolona, bo zostawały ślay np. p[o dotknieciu palcem jakby takie tłuste itp. ale teraz jest lepiej:) czyszczę na mokro a później przecieram szmatką z mikrofibry i jest super ślady też jakby mniejsze - chyba klej od folii ochronnej juz zszedł i jest zdecydowanie lepiej tak samo było u mnie, ja czyszczę na mokro mikrofibra lub jakiś płyn do szyb i mikrofibra lub cokolwiek:-) jak starłam ten jakby filtr który został po foli ochronnej zdecydowanie lepiej się użytkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 28.07.2015 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 mimo, że jest z połyskiem? sprzęty mam z połyskiem, czajnik, włączniki...wiem, że czarny jest w półmacie ale biały jest mniejszy( mniejsza średnica) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.07.2015 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 mimo, że jest z połyskiem? sprzęty mam z połyskiem, czajnik, włączniki...wiem, że czarny jest w półmacie ale biały jest mniejszy( mniejsza średnica) tak,ja mimo to za białym głosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 30.07.2015 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 tak,ja mimo to za białym głosuję Dzięki Marta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nani 31.07.2015 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Witam serdecznie. Ja również jestem pod wrażeniem Twoich wnętrz, są po prostu piękne, stonowana kolorystyka, można szaleć dodatkami. Olu mam do Ciebie kilka pytań, mianowicie doczytałam się tylko, że Twoja sypialnia ma 12m2, to tak jak moja, więc niema tragedii (wiadomo chciałoby się większe pokoje, ale ja wyznaję zasadę, że w życiu nie można mieć wszystkiego). Natomiast nigdzie nie mogę znaleźć wymiarów Twojego WC i łazienki. Bardzo proszę napisz mi też czy toaleta i zlewik w wc są z jednej firmy, bo na zlewiku dostrzegłam napis koło, chyba??? ale na toalecie go już niema. To samo z baterią w wc - z jakiej jest firmy? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi na moje pytania, ponieważ mnie również niedługo czeka wykończeniówka i jako człowiek lubiący wiedzieć wszystko z wyprzedzeniem czasowym wolałabym pozbierać większość informacji. Pozdrawiam gorąco, p.s. jestem u Ciebie często, bo nie mogę się napatrzeć na Twoje wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brandia 04.08.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Co to za piękny odcień szarości w salonie i kuchni ? Szukam czegoś zbliżonego... No i gratuluję wystroju - naprawdę piękne wnętrza. Te zasłony, dodatki... ehhh.... pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eweline26 09.08.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Hej. Mam do ciebie jeszcze jedno pytanie może trochę głupie ale pytałam się ostatnio o umywalkę i baterię w toalecie a ten syfon co jest pod spodem to ma być jakiś konkretny żeby pasował czy co kupię to będzie dobre? Jaki u ciebie jest syfon? Wybacz za te pytania ale kompletnie się na tym nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.08.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Olalee Mijalismy sie na watku u Martusi i pytam sie, dlaczego dopiero teraz zagladam do Ciebie? Piekne wnetrza, jestem pod wrazeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 11.08.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Co to za piękny odcień szarości w salonie i kuchni ? Szukam czegoś zbliżonego... No i gratuluję wystroju - naprawdę piękne wnętrza. Te zasłony, dodatki... ehhh.... pięknie... Bardzo dziękuję za miłe słowa:) kolor to NCS 1500N farba tikkurilla optiva matt 5 jestem zadowolona z tej farby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 11.08.2015 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Hej. Mam do ciebie jeszcze jedno pytanie może trochę głupie ale pytałam się ostatnio o umywalkę i baterię w toalecie a ten syfon co jest pod spodem to ma być jakiś konkretny żeby pasował czy co kupię to będzie dobre? Jaki u ciebie jest syfon? Wybacz za te pytania ale kompletnie się na tym nie znam. u nas był problem z syfonem bo mielismy juz zrobione wyjścia i hydraulik tez trochę zawinił , że nie sprawdził umywalki, ale jakos udało mu sie zamontowac cos co w miare ładnie wygląda;) ale mysle, ze mozna umywalke ustawic tak, ze każdy syfon bedzie dobry( taki bardziej ozdobny) - u nas trzeba było dopasować się do lustra i płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 11.08.2015 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Witam serdecznie. Ja również jestem pod wrażeniem Twoich wnętrz, są po prostu piękne, stonowana kolorystyka, można szaleć dodatkami. Olu mam do Ciebie kilka pytań, mianowicie doczytałam się tylko, że Twoja sypialnia ma 12m2, to tak jak moja, więc niema tragedii (wiadomo chciałoby się większe pokoje, ale ja wyznaję zasadę, że w życiu nie można mieć wszystkiego). Natomiast nigdzie nie mogę znaleźć wymiarów Twojego WC i łazienki. Bardzo proszę napisz mi też czy toaleta i zlewik w wc są z jednej firmy, bo na zlewiku dostrzegłam napis koło, chyba??? ale na toalecie go już niema. To samo z baterią w wc - z jakiej jest firmy? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi na moje pytania, ponieważ mnie również niedługo czeka wykończeniówka i jako człowiek lubiący wiedzieć wszystko z wyprzedzeniem czasowym wolałabym pozbierać większość informacji. Pozdrawiam gorąco, p.s. jestem u Ciebie często, bo nie mogę się napatrzeć na Twoje wnętrza Witaj:) dziekuję za te wszystkie miłe słowa i zapraszam częściej:)służę pomocą łazienka ma ok 6 m2 mniej wiecej 2x3, kibelek zmierzę jutro ale pewnie cos koło 2m2;) kibelek w wc i umywalka to koło seria life, bateria Omnires Darling DA5010:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 11.08.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Olalee Mijalismy sie na watku u Martusi i pytam sie, dlaczego dopiero teraz zagladam do Ciebie? Piekne wnetrza, jestem pod wrazeniem Melisko witam i zapraszam częściej:) moze od razu doradzicie:) przyszedł zegar z W i nie wiem gdzie go powiesić bo zarówno obok okna jak i na pustej ścianie wyglada ok, tyle, ze pustą ścianę mam troche obtarta jak blat wnosili do kuchni i mogłabym to zakryć zegarem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts