Tomkowa 11.08.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Ola, a gdzie wygodniej patrzeć, która godzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.08.2015 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Mam Twój obrus uszyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 12.08.2015 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Cyknij fotki z przymiarek w obu miejscach. Duży ten zegar?Olu, gdzie kupiłaś doniczki na zioła do kuchni? Nie mogę namierzyć a bardzo mi takie pasuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 24.08.2015 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Cyknij fotki z przymiarek w obu miejscach. Duży ten zegar? Olu, gdzie kupiłaś doniczki na zioła do kuchni? Nie mogę namierzyć a bardzo mi takie pasuja. Doniczki kupiłam na allegro;) fajna cena:) a ja obecnie jestem zła na męża bo kupił videodomofon który strasznie mocno świeci na niebiesko w trakcie czuwania i nie da się przekonać, żeby go zwrócić a ma być powieszony obok włączników na tej ścianie co lustro ze sznurem, chciałam najbardziej neutralny... w nocy jest taka poświata, że cały pokój rozświetlony zepsuł mi wystrój bo gra pierwsze skrzypce:( czy ja przesadzam? mąż powiedział, ze nie wymieni go za nic:( przekonywać go jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.08.2015 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Ola, jeśli bardzo Ci to przeszkadza, to marudź mężowi aż zmieni zdanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.08.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Ola, jeśli bardzo Ci to przeszkadza, to marudź mężowi aż zmieni zdanie:) tak, marudź chyba ze jest to jego jego wyśnione wymarzone to czasem warto jedną rzecz odpuścić. A może jest tam gdzieś ustawienie natęzenia światła, czasem w takich urządzeniach można to wyregulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 24.08.2015 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Mnie nie pytaj - ja jestem chyba "nienormalna". Już widzę siebie w podobnej sytuacji - mina mojego M - bezcenna. Na 99 procent znienawidzony videodomofon musiałby być wymieniony;) Ostatnio podobny koszmarek zaliczyliśmy z materacem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.08.2015 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Mnie nie pytaj - ja jestem chyba "nienormalna". Już widzę siebie w podobnej sytuacji - mina mojego M - bezcenna. Na 99 procent znienawidzony videodomofon musiałby być wymieniony;) Ostatnio podobny koszmarek zaliczyliśmy z materacem... haha Migotko, ja jestem taka sama czasem mój M. ma ze mną cztery światy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.08.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 a co to za model???? powiedz by wiedzieć że on ma taki minus jeśli mąż za nic nie chce go oddać to wg mnie należy to uszanować, ja bym zakombinowała coś by bo zakrywać... dorobić jakąś klapkę z np ciemnej plexy i na wieczór zasłaniać - jak domofon zadzwoni to się ją otwiera i wszystko widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.08.2015 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Łukaszolina, ale z Ciebie wzorowa Żona A co w sytuacji, gdy Mężowi podoba się właśnie ta niebieska łuna? Ja mam taki mały patent, ale nie wiem, czy godny naśladowania Zawsze, gdy chodzi o zakup urządzenia elektronicznego, którego nie jestem w stanie zaakceptować, zawsze ostrzegam, że on się na milion procent zaraz zepsuje. Raz dotrzymałam ostrzeżenia i działa ono już zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.08.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Łukaszolina, ale z Ciebie wzorowa Żona A co w sytuacji, gdy Mężowi podoba się właśnie ta niebieska łuna? ... hehehe mój Ł też tak twierdzi nauczyłam się w życiu kompromisów jak drugi człek bardzo bardzo coś chce to muszę to zaakceptować albo szukać sposobu by tego nie widzieć choć to jest a jak mężowi się podoba łuna to niech patrzy na nią jak jest sam gdy żona w domu niebiesko ma nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 25.08.2015 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Dziewczyny to ten http://allegro.pl/wideodomofon-leelen-7-n60-no15nc-wroclaw-i5570852872.html biały "piękna" niebieska łuna, do tego przyciski też świecą i jeden na czerwono:/ marudziłam tak mężowi, że efekt jest taki, ze nie odzywamy się od niedzieli do siebie jak powiedziałam, ze pozbędę się tego to stwierdził, że kupi drugi taki sam i tak do skutku, ogólnie podsumował, że "jestem rozpieszczona" i nic mi się w życiu nie podoba... jedyne wyjście to wyłączyć zasilanie...gdyby wisiał w wiatrołapie to bym przebolała...w ogóle nie rozumiem czemu nie wisi w wiatrołapie - twierdzili, ze nic nie będę słyszeć Aniu mówisz, żeby go delikatnie uszkodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 25.08.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Chyba jednak powinnaś odpuścić. Nie warto. Skoro sprawy mają się tak jak opisałaś... Ja też mam kabel do takiego urządzenia w salonie Tak poza tym to urządzenie bardzo ładne na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.08.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Aniu mówisz, żeby go delikatnie uszkodzić? Jak zobaczyłam cenę i przeczytałam Twój opis reakcji Męża, to raczej nie radzę W opisie widnieje informacja, że kontrast i jasność można regulować, próbowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.08.2015 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 od początku mówię by mężowi odpuścić to wspólny dom i jakoś trzeba się dogadać świeci tak mocno ten niebieski pionowy pasek??? sugerowałabym rozkręcenie urządzenia i zaklejenie przyciemniającą folią od spodu - będzie łagodniej świeciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.08.2015 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Jeszcze nic nie próbowałam ustawiać bo myślałam, że może chodzi tylko o kontrast jasność obrazu ale sprawdzę Karolino no niestety mocno świeci jak jest ciemno to cały pokój rozświetlony, robi się taki jakby neon;P ale dzięki za pomysł spróbuję z folią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.08.2015 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Ja bym odpuscila mezowi...uwazam, ze takie "pierdoly" nie powinny wprowadzac "chaosu" w malzenstwie uwielbiam isc na kompromisy i zadawalac mojego mezulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.08.2015 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 a tak z innej beczki:) zaczęliśmy robić tarasy i na jednym tarasie mamy wymurowaną donicę bo mamy nierówny teren i chcieliśmy uniknąć tylu schodów, donica mniejsza( ale też duża) jest też przed wejściem do domu wejście od północy, taras od zachodu Dziewczyny może poradzicie co w nich posadzić - podobają mi się trawy, ogólnie rabaty np. z lawendą, kwiaty itp. ale kompletnie nie znam się na sprawach ogrodowych roślinności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.08.2015 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 mniej więcej taki styl mi się podoba...http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.inspiracje.com.pl/rotator_portfolio/PORTFOLIO/REALIZACJE/KUROPATWY/13.jpg&imgrefurl=http://www.inspiracje.com.pl/portfolio/przydomowy-ogrod-miejski/&h=550&w=900&tbnid=O5wtnfbotAhV4M:&docid=eGCVJy5QbPuu7M&ei=YHLdVe_sO8yUsgHC35ewBA&tbm=isch&ved=0CCIQMygDMANqFQoTCO-coZSkxscCFUyKLAodwu8FRg http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://cdn16.muratordom.smcloud.net/t/photos/t/35366/roznica-poziomow-na-tarasie_1075147.jpg&imgrefurl=http://muratordom.pl/ogrod/tarasy-balkony/jaki-taras-wyniesiony-czy-na-poziomie-gruntu-dobudowa-tarasu,130_10953.html&h=494&w=665&tbnid=hoQB3DNgZ7DSiM:&docid=Su_iVgcnvJwSAM&ei=i3LdVarKMMGYsgGeuZboBA&tbm=isch&ved=0CAUQMygCMAI4ZGoVChMI6rvWqKTGxwIVQYwsCh2enAVN https://www.google.pl/search?q=murowane+donice+z+trawami+i+lawenda&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIlvjkvabGxwIVwlRyCh2ZZQVh#imgrc=1kgsbzpbwZcA6M%3A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.08.2015 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 i jeszcze myślę o czymś pod katem zimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts