olalee 06.02.2015 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 myślę też o lampie w wiatrołapie i kinkiecie ( może coś na listwie czarnej ala takie halogeny? nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.02.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 narożnik jak najbardziej prosty jeszcze nie szukałam na pewno jakis grafit ( może polecisz jakis fajny narożnik?) kzresła myślałam o eamsach białych ale cena powala ja biorę z Ikei, najbardziej mi pasuje wymiarami i jest meega wygodny:) jeśli natomiast masz większy budżet to polecam MTI Furninova i Sits:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Dzięki:) jakbyś jeszcze zerknęła na pierwszą stronę gdzie mam salon nie wiem co zrobić z sufitem ( na zdjęciach są dwie wersje) wolałabym schować karnisze ale coś mi ni pasuje taki kwadrat wokóli co byś zrobila z wneką na tv? narazie mam kominek biały i obłożony kamieniem w literę L ( bez kamienia na ścianie z tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.02.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 a co to jest ten kwadrat? tam są jakieś ledy? wklej jakieś zdjęcie tego, jak wygląda to aktualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 narazie nie ma nic:) tylko tynk na ścianach dopeiro w poniedziałek wchodzą fachowcy pokaże projekt jak to ma byc, tam mają byc ledy ale już sama nie wiem co z tymi ledami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.02.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 no to ja Ci nie doradzę, ewentualnie mogę odradzić, nie lubię ledów, nie cierpię podwieszanych sufitów:) to jest jednak Wasz dom i Wy będziecie mieszkać, więc musicie wybierać to, co Wam się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 mi sie podoba delikatnie podwieszony proste formy wtedy ewentualnie jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 i wtedy mniej więcej cos taiego wyjdzie i nie podoba mi się ten kwadrat że cały pokój objechany obniżonym sufitem jak juz to wolałabym zakończyć tak jak fototapeta ale jak wtedy ukryć karnisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 [ATTACH=CONFIG]302996[/ATTACH] muszę zrobić podwieszenie w kuchni i wc bo tam idzie podciag i i tak wystaje to wole to wyrównaćtylko może zakończyć tak jak kominek lub wcześniej i nie robić dookoła sufitu podwieszanego( tam gdzie okna) ale jak wtedy ukryć karnisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 zrobić bardziej coś takiego tylko nie wybiegac tak głęboko w pokój tylko jakoś tak, żeby ewentualnie zrobić maskownicę na karnisze z płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.02.2015 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 możesz też tak ukryć karnisze:http://img43.imageshack.us/img43/1504/zasonyukrytykarnisz.png robiąc tylko "listwę" z karton-gipsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.02.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 możesz też tak ukryć karnisze: http://img43.imageshack.us/img43/1504/zasonyukrytykarnisz.png robiąc tylko "listwę" z karton-gipsu Zgadzam się ja własnie tak mam. Ola pytałaś jaką mam odległość, no więc w pokoju około 20 cm, a w małej sypialni na górze 15cm. Musisz zobaczyć jak dużo wystaje u Ciebie parapet, osobiście bardziej podoba mi się jak jest bliżej ściany ta maskownica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.02.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 też tak mam u mnie jest od ściany 26 albo 28cm... niepamiętam dokładnie... wyszło tyle bo tak akurat profile się ułożyły i już zostawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.02.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 jaką masz wysokość teraz?? i ile planowane jest po obniżeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ale dziewczyny gdzie skończyć ten podwieszony sufit? tak jak sie tapeta(której może wcale nie bedzie) konczy? ( coś musi tam być bo i tak sufit ma wystający element w kuchni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 wysokość ok 2,70 po obnizeniu 2,60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 od razu zapytam o jeszcze jedną rzecz:) z racji tego, że jak sie patrzy na okno( zdjecie poniżej) chcę dać dwie otwarte póleczki po lewej stronie okna nie mogę dać tych kinkietów jak na zdjęciu poniżej i teraz pytanie czy dać lampki w podwieszanym suficie czy zostawić lampę na wysiegniku tylko po prawej stronie okna a może nic ni dawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 na tym zdjęciu nie ma lamp na wysięgniku trzeba sobie tylko wyobrazić dwie półeczki po lewej stronie okna chciałabym mieć jakąś półkę odkryta bo bardzo podoba mi się styl skandynawski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts