lukasz69karolina 06.02.2015 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 ogólnie masz tam za dużo tych lamp kupa kasy władowana w nie będzie - a wg mnie - i tak nie będą włączane bo nie będzie po co masz w suficie to po co jeszcze te na ścianie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.02.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 na tym zdjęciu nie ma lamp na wysięgniku trzeba sobie tylko wyobrazić dwie półeczki po lewej stronie okna [ATTACH=CONFIG]303001[/ATTACH] chciałabym mieć jakąś półkę odkryta bo bardzo podoba mi się styl skandynawski Sama nie wiem czy ze stylem skandynawskim nie kłócą mi się te błyszczące kamienne blaty i taki nowoczesny okap i te lampy wiszące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 myślisz, że te czarne w tych wnękach w zupełności wystarczą? ( i wtedy nie dawać punktowych w podwieszanym suficie nad oknem i nad wyspą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 lampy wiszące będą inne to tylko propozycja była blaty będą matowe a okap jaki ewentualnie inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 moim zdaniem gładkie białe meble czarne matowe blaty będzie ok bo myślę, ze ten zestaw pasuje do wszystkigo, wystarczy dodać np. jakiś drewniany element ( stołek zestarego drewna, jakaś grafikę i klimat się robi tym bardziej jak będzie biała cegiełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 żebyśmy się źle nie zrozumiały:) chciałabym takie elementy stylu skandynawskiego nadające charakter cos jak na zdjęciach myślisz, ze tak moja kuchnia gładka biała z czarnymi blatami nie będzie do tego pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 06.02.2015 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.02.2015 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 [ATTACH=CONFIG]303014[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]303015[/ATTACH] Bardzo fajne inspiracje, też mi się taki styl podoba. Biala kuchnia jak najbardziej będzie pasowała. Miałam wątpliwości, bo wizualizacja wydaje się być w raczej nowoczesnym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.02.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 jak dla mnie to i tych czarnych masz za dużo - jak zapalisz wszystko będzie jak na sali operacyjnej chyba że podzielisz to na osobne obwody jak dla mnie to skandynawski styl to wyłącznie drewniany blat - albo jasny szary... ale zdecydownie drewniany najlepiej pasuje https://www.google.pl/search?q=styl+skandynawski+kuchnia&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=HeXUVJjQB9HVapjZgYAC&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=610 wizualizacje Twych wnętrz totalnie są w innym stylu - jak pisze Marta - więc ciężko się odnieść teraz może niech Ci projektant/ka zmieni to będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 07.02.2015 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 niestety mi nie zmieni bo były tylko dwie wersje cena niezbyt wysoka... lampy czarne mam podzielone na 3 obwody, bardziej się obawiam, że w salonie będzie za ciemno bo mam tylko dwie lampy nad stołem i jedną nad stolikiem kawowym a lampy mają być na jedną żarówkę a jak zlikwiduje ledy to jeszcze mniej światła co do blatów drewniane są przepiękne ale prawdziwe nie wiem czy to samo laminat... widuję też kuchnie w stylu skandynawskim z czarnymi blatami( czarny to i biały to główne kolory w tym stylu) u mnie będzie podłoga z paneli więc troszkę ociepli spojrzcie tu na kuchnie z czarnymi blatami, chcę bardziej zagrać dodatkami np. na odkrytych półkach postawić biały dzbanek, kubki w czarno białe wzory drewniana ramkę itp. być możę na tej wolnej ścianie np. drabinkę dekoracyjną tak to widzę w myślach ale jak to wyjdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.02.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Co tam dziś ciekawego wypatrzyłaś na zakupach? jakieś wybory dokonane, decyzje podjęte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 07.02.2015 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 odebraliśmy srebrną mozaikę z Leroy merlin:) i oglądaliśmy panele z quick step http://www.quick-step.com.pl/laminat/elite/UE1491_dab-bielony-jasny-deska - na żywo jaśniejszy i z pergo http://www.international.pergo.com/laminate/natural-variation/L0208-01813_chalked-blonde-oak-plank co myślisz? te z pergo bardzo ładne w świetle dziennym z quick stepa ładniejsze przy sztucznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.02.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Tak na stronie internetowej jak je oglądam, to te pergo bardziej mi się podobają, ale oba fajne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 07.02.2015 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 pergo świetne w świetle dziennym a jak zapaliłam żarówkę i zasłoniłam rolety to wydawały mi się lekko różowe albo już zgłupiałam zupełnie:) qs są odrobinę ciemniejsze od pergo ale jaśniejsze niż na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 07.02.2015 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 co myślicie o scianie tablicowej na tej pustej ścianie w kuchni? jeśli tak to w którym miejscu bliżej szafek czy okna) i jaki szeroki kawałek - tylko wtedy pewnie trzeba będzie pomalować resztę ścian na biało? ( szarości odpadają?jak myślicie?) myślałam też, żeby wnęke z tv zrobić czarną (kominek mam biały i biała szafka pod tv ma być) jak uważacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 08.02.2015 00:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 a może lepszy prostokątny okap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.02.2015 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 masz jakiś rysunek kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 08.02.2015 01:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 mam w pdf wiesz jak przerobić na inny format? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 08.02.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Najłatwiej wrzucic pdfa do powerpointa i zapisać obrazek jako jpg. Możesz tez otworzyć pdfa na pełen ekran i zrobić printscreena - jeśli masz system windows 8 to narzędziem systemowym do zrzutów ekranowych robisz i od razu zapisujesz jako jpg a jeżeli masz starsze windows, to zwykłym guzikiem i wstawiasz do jakiegokolwiek programu, który umożliwia zapisywanie obrazków - powerpoint, paint etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 08.02.2015 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Dzięki:) "ciemnota" ze mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts