olalee 08.02.2015 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 (edytowane) postaram się wrzucić słabo widać Edytowane 8 Lutego 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 08.02.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 (edytowane) http://ta2.com.pl/fm/elektyryka-kuchnia.jpg http://ta2.com.pl/fm/sufit-poprawa.jpg Co do sufitu, to zupełnie się nie znam. Na moje oko wydaje mi się, że zrobiłabym tak, że albo:1. podwiesiła po całości nad salonem bez wykrajania tej wnęki na środku a jedynie zostawiła wnękę nad oknami 2. albo zrezygnowała zupełnie z podwieszania i zastosowała pionową maskownicę z k/g po całości Edytowane 8 Lutego 2015 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 08.02.2015 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 też bym najchętniej nie robiła nic nawet w kuchni ale w kuchni chyba muszę bo mam takie wystające niższe kawałki sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 09.02.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 ok przejzalam i jak najbardziej poszlabym w czarna sciane z tv. w kuchni juz mi sie nie widzi. za bardzo nie wiem gdzie. Sciana po lewej za duza chyba ze by cala malowac. a kawalkiem to chyba kiepsko bedzie wygladalo,. znowu zamalowac tylko jedna str okna? raczej nie.natomiast popieram calkowicie czarne blaty. super to wyglada. fakt, ze chcesz styl skandynawski nie musi byc od a do z. moze jakies nawiazania. tak jak piszesz drawniane elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.02.2015 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 będą czarne blaty:) i niestety mam problem z tą scianą po lewej w kuchni - jeszcze nie zdecydowałam co tam zrobić - fajnie tablicówka wygląda nawiązywała by do skandynawskiego ale tak jak piszesz ściana jest wielka pewnie na końcu po prostu zwyczajnie ją pomaluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 10.02.2015 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Witaj podglądam twój wątek i jak zobaczyłam zdjęcia łazienki to aż serce mi się uśmiechnęło bo ja mam identyczny układ. Tak samo po lewej prysznic, potem geberit i wanna a po drugiej stronie podwójna umywalka i lustro. A jakie masz wymiary tej łązienki bo u mnie bez tynków to 2,03 x 3,40 długość. Będę podglądała twoje poczynania:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.02.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 olcia jakie masz wymiary salonu?? ustawienie podobne jak u mnie to sobie porównam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 12.02.2015 02:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 salon ma 36m2 około 6,5 na 5,5 dłuższa ściana to ta na wprost kominka kuchnia 12 razem 48 narazie jest dosyć miejsca ale jak przyjdą meble pewnie ciasno się zrobi:) sama ściana z tv ma 2,75m - i "korci" mnie, żeby ją pomalować na czarno:) zastanawiam się nad szafką rtv będzie robiona na wymiar czy dać na całą ścianę czy zostawic trochę miejsca np. od strony okna żeby coś postawić lampę itp. tu w innej kolorystyce i nie będzie półek Witaj szyszszunia zaglądaj częściej:) moja łazienka praktycznie taka sama jak Twoja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 12.02.2015 02:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) nie wiem też jak podzielić meble w kuchni na tej ścianie z mikrofalą, piekarnikiem - czy dać wysokie szafki od mikrofali i piekarnika w górę bez dzielenia czy wydzielić do góry małą półkę( tuż nad lodówką) zabudowa ma mieć 2,5m sprzęty kompaktowe wysokość 46cm, nie będzie tej półeczki na wina -boję się kurzu:D i muszę tę szerokość półeczki rozmieścić inaczej - cała sciana zabudowy ma 2,56 3 szafki muszą być 60 po kolei lodówka, piekarnik,mikrofala - zostaje mi 76 cm coś musi pojść na boki jakbym od strony okna zostawiła bok 5 cm to szafkę musiałabym dać na 55cm? żeby się pokryła równo z szafkami na dole od strony okna? to wtedy bok od strony lodówki 16cm trochę dużo....czy rozwiązać to inaczej? Edytowane 12 Lutego 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 http://ta2.com.pl/fm/elektyryka-kuchnia.jpg http://ta2.com.pl/fm/sufit-poprawa.jpg Co do sufitu, to zupełnie się nie znam. Na moje oko wydaje mi się, że zrobiłabym tak, że albo: 1. podwiesiła po całości nad salonem bez wykrajania tej wnęki na środku a jedynie zostawiła wnękę nad oknami 2. albo zrezygnowała zupełnie z podwieszania i zastosowała pionową maskownicę z k/g po całości jestem za tym samym też bym najchętniej nie robiła nic nawet w kuchni ale w kuchni chyba muszę bo mam takie wystające niższe kawałki sufitu to postaraj sie zrobić to jak najprościej Moze zatem całość prosto tylko w wnękami na oświetlenie ewentualnie i karnisze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 12.02.2015 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Olalee, Ja bym w kuchni na tej scianie nic poki co ni robila. Daj sobie chwile i cos samo ci wpadnie do glowy. ja tam chetnie bym jakis fajny obraz widziala albo plaskorzezbe. tylko w duzych rozmiarcha. takich slusznych, bo sciana tez sluszna. albo galerie ze zdjeciami (mi sie zdjecia zawsze podobaja-zobaczenie zawodowe.) Co do szafki TV-na cala sciane jak dla mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.02.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 jestem za tym samym to postaraj sie zrobić to jak najprościej Moze zatem całość prosto tylko w wnękami na oświetlenie ewentualnie i karnisze?? Dokładnie, sufity jak najprościej. W kuchni boczna zabudowa zostaje z forniru ? Bierzesz dąb bielony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 12.02.2015 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 jestem za tym samym to postaraj sie zrobić to jak najprościej Moze zatem całość prosto tylko w wnękami na oświetlenie ewentualnie i karnisze?? zostaja tylko wnęki na oświetlenie i proste karnisze( w salonie nie będzie podwieszenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 12.02.2015 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Olalee, Ja bym w kuchni na tej scianie nic poki co ni robila. Daj sobie chwile i cos samo ci wpadnie do glowy. ja tam chetnie bym jakis fajny obraz widziala albo plaskorzezbe. tylko w duzych rozmiarcha. takich slusznych, bo sciana tez sluszna. albo galerie ze zdjeciami (mi sie zdjecia zawsze podobaja-zobaczenie zawodowe.) Co do szafki TV-na cala sciane jak dla mnie:) chyba masz rację może na coś później wpadnę też myslalam o obrazach może jakiejsc drabince dekoracyjnej (jeśli wejdzie:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 12.02.2015 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Dokładnie, sufity jak najprościej. W kuchni boczna zabudowa zostaje z forniru ? Bierzesz dąb bielony? Marta chyba raczej skłaniam sie ku całej białej kuchni...nie wiem......pomóżcie:) i nie wiem co z tymi blendami (szafka od kawiarki zostaje zakryta, półka na wina wylatuje, czy zostawić?) a może dać piekarnik i mikrofale w słupku i wtedy jakoś z szafkami pokombinować? ale w poziomie też ma urok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.02.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Możesz rozważyć piekarnik i mikrofalę w słupku, mogłabyś zrobić szafkę tandem jak u mnie (chyba,że Ty masz spiżarkę, przypomnij, bo zapomniałam:()a wtedy po prawej lodówkę. Potrzebujesz szuflad? Możesz zrobić pod piekarnikiem zwykłe szuflady lub ukryte za gładką szafką. Ja zrezygnowałam z tych ukrytych, bo wygodniej mi ze zwykłymi (szybszy dostęp).Co do forniru, podobny dylemat jak u mnie, też miałam alternatywnie te wysokie szafki w fornirze. Fajnie ociepla wnętrze, może je zostawisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 12.02.2015 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Dziewczyny zaczeli mi robic sufity i niestety podwieszenie wychodzi na 12 cm:( i nie wygląda to fajnie:( zastanawiam się czy nie podwiesić całego sufitu w kuchni ( bo mam tam podciag) bez żadnych wnek:( poratujcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.02.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 pokaż jakieś zdjęcie jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 12.02.2015 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Martuś juz wklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 12.02.2015 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts