Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 914
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam, piękny domek, u mnie w kuchni też ikea, czeka na złożenie, i ciesz się z domsjo, dla mnie zabrakło, podobno przyjadą dopiero w październiku :bash:, czekam na zdjęcia :popcorn:
Ja poluję na domsjo pojedynczy, Pestka nie denerwuj mnie nawet :(, generalnie wszystkie zlewy wcieło w ikea, nie tylko domsjo, podobno będą w październiku, a do tej pory będę mieć w kuchni czarną dziurę w miejscu zlewu :mad:

Spóźnione nieco, ale szczere gratulacje z powodu ukończenia budowy. Brawa wielkie za to, że mimo ubywania sił i piętrzących się przeszkód, daliście radę. Życzę wielu radosnych chwil w nowym miejscu. I niech się ogrodowo dzieje!

Pozdrawiam

Ś-ś

Pestko, ja nie mam najmniejszych wątpliwości, że u Ciebie może być wyłącznik domsjo podwójny, dziwiłabym się gdyby było inaczej :p, wczoraj nadzieja wstąpiła w moje serce, bo w krk rzucili 3 hallvikeny, które mogą zastąpić moje domsjo, ale oczywiście jak już mąż dojechał, to nie został ani jeden:bash:

Gdzie fotki pytam:popcorn:

Pendraczku, poczekaj na Domsjo. Jest świetny. Pojemny, głęboki, więc nic się nie chlapie. Łatwy w utrzymaniu. Poprzednio miałam stalowy i za kazdym razem jak go myłam, to płakać mi się chciało.
Pendraczku, poczekaj na Domsjo. Jest świetny. Pojemny, głęboki, więc nic się nie chlapie. Łatwy w utrzymaniu. Poprzednio miałam stalowy i za kazdym razem jak go myłam, to płakać mi się chciało.

Zgadzam sie z każdym słowem!! tez mam dwukomorowy teraz. jest przecudowny, cały czas wyglląda rewelacyjnie, zresztą wystarczy obejrzeć umywalki - są z tej samej ceramiki - łatwe do czyszczenia i do utrzymania. a jak jakieś większe zabrudzenie - mam cifa do czyszczenia białych powierzchni, raz na kwartał jadę nim po zlewie :lol2: w planach mam zakup jeszcze dwóch zlewów jednokomorowych - chyba tych wpuszczanych.

w ogóle orientuję sie ktoś dlaczego markowe ceramiczne zlewy są tak cholernie drogie? są jeszcze lepsze od tych z Ikei?

Edytowane przez Emila3000

w ogóle orientuję sie ktoś dlaczego markowe ceramiczne zlewy są tak cholernie drogie? są jeszcze lepsze od tych z Ikei?

Ja mam ten drogi pewnie dlatego, że czarny, wszystko co czarne jest minimum 2 x droższe od białego.

Ale nie żałuję ani złotówki na niego wydanej :)

Emila dziękuję dziękuję dziękuję :hug: nie wiem co mi się uroiło, że on jest ceramiczny, czekam na domsjo, jeśli ktoś dotknie mojego domsjo jak już pojawi się w ikei, nie ręczę za siebie; dokładnie też mnie zastanawia dlaczego zlewy ceramiczne innych firm są tak cholernie drogie, to jakaś kosmiczna ceramika?

Koło ma ciut tańsze zlewy ceramiczne niż Ikea, niestety nie spotkałam się z nimi na żywo, ale będę szukać.

http://static.lazienkaplus.pl/files/produkty/cache/400x400/cer/kol/5210_01.jpg

Nie mam pojęcia, może tak:

http://herbeau.fr/catalog/img/p/6/4/4/644-thickbox_default.jpg

Jak znajdę ten zlew w jakimś sklepie, to będę dopytywać.

Ten śliczny jest :)

Też mam domsjo, ale jednokomorowy, marzyłam o nim kilka lat i wreszcie mogę się nim cieszyć, nie zamieniłabym na inny, warto poczekać:yes:

kumpela mówiła - nie rób zlewu pod oknem, będzie ochlapany, a tu nic, zero! jest za głęboki, by mozna było chlapać. Do domku z ogrodem taki zlew w sam raz:lol2:

a u mnie ściana ochlapie się przy zlewie, do tego stopnia, że muszę kafelki jakieś wymyślać w to miejsce. za to przy płycie ani jednej kropki nie mam :confused: