Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Funkcjonalna tania stodoła - budujemy Słoneczny z garażem 2 :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 914
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

w sobotę wchodzi Pan Hydraulik nr 2 :cool:

rozklada folie,a od poniedziałku styro

rurki do podłogówki mają dojść w poniedziałek, zamówiliśmy Kan Therm bo na takich on pracuje czym też zaplusował

mam nadzieję,że teraz będzie już tylko lepiej

oraz....

mamy mieć przyłącze gazu zrobione między 10 a 20 marca :lol2:

nie uwierzę jak nie zobaczę skrzynki żółtej :D

Edytowane przez malydomekpodlodzia

w takei rzeczy jak przechodzenie pod drabiną, czarne koty itd nie wierzę

ale co do feng shui uważam ze to ma ręce i nogi

np ustawienie łóżka wg zasad feng shui bardzo się sprawdziło u mnie

dracena stała taka nastroszona z tymi dziobiącymi listkami, no nie był to relaksujący oko fiołek :D

I masz, widzisz Lecho*ski jak to kominkarz chwali swój ogonek, nie ujmując nic jego znajomości rzeczy. Opinie ma bdb :)

Spróbuję pomóc Ci szukaniu tej kózki. Może się okazać, że też swoje będzie kosztować, ale nie przejmowałabym się tym co Lecho*ski pisze o przeróbkach itp.

już nie chciałam prowokowac dyskusji na kominkowym o stronniczości ale to samo pomyślałam ;)

mieliśmy jechać do niego w sobotę, rozmawialiśmy też przez telefon we wtorek,ale widzę,że jak zeszło na kozę z dolotem to już nam nie po drodze :D

znalazłam coś - Westfire, model 33 na przykład, w budżecie też się mieszczę

Posłałam priv zanim tu przeczytałam :) Nie byłoby głupio, gdybyś skorzystała z tego o czym piszę w privie. Niech Cię nie przestraszysposób wypowiadania przez PB. Maswoje lata i luźno traktuje wiele rzeczy z poczuciem humoru :)

Westfire to dobre kózki, a Westfire 33 to jedna z tych, które wkleiłam dla ciebie na inspiracjach kominkowych. Ogromnie się cieszę, że Ci się podoba :)

Biały Domku, cennik Westfire jest TU