mały biały domek 06.02.2016 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Bo my takie tyci, tyci, malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 06.02.2016 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Mikrodomy jak jezdzimy gdzies po Polsce to wygladam nowobudowanych malych domow, jest nas coraz wiecej, tak samo jak parterowek nie chce zapeszac ale chyba mamy hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 10.02.2016 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 (edytowane) w sobotę wchodzi Pan Hydraulik nr 2 rozklada folie,a od poniedziałku styro rurki do podłogówki mają dojść w poniedziałek, zamówiliśmy Kan Therm bo na takich on pracuje czym też zaplusował mam nadzieję,że teraz będzie już tylko lepiej oraz.... mamy mieć przyłącze gazu zrobione między 10 a 20 marca nie uwierzę jak nie zobaczę skrzynki żółtej Edytowane 10 Lutego 2016 przez malydomekpodlodzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.02.2016 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Super! Jak tego dokonaliście, że drgnęło w kwestii gazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 10.02.2016 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 wychodziliśmy to,złożyliśmy wniosek, zapewniliśmy wszystkie dokumenty zanim nas o nie poproszono oraz - to najważniejsze, trafiliśmy na ludzkiego ludzia w gazowni a no i jeszcze jedno wywaliłam dracenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 10.02.2016 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 wreszcie dobre wieści haha, ja swoją dracenę dałam Teściowej na przechowanie przed przeprowadzką, może ją jej zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 10.02.2016 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Gratuluje postępów super że teraz zaczyna się wszystko układać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.02.2016 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Dracena... i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.02.2016 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Dracena... i wszystko jasne I weź tu człowieku nie wierz w gusła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 10.02.2016 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 w takei rzeczy jak przechodzenie pod drabiną, czarne koty itd nie wierzę ale co do feng shui uważam ze to ma ręce i nogi np ustawienie łóżka wg zasad feng shui bardzo się sprawdziło u mnie dracena stała taka nastroszona z tymi dziobiącymi listkami, no nie był to relaksujący oko fiołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.02.2016 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 ale co do feng shui uważam ze to ma ręce i nogi Też lubię feng shui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 10.02.2016 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 to ja może zacznę ten kocioł gazowy zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 10.02.2016 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 wychodziliśmy to,złożyliśmy wniosek, zapewniliśmy wszystkie dokumenty zanim nas o nie poproszono oraz - to najważniejsze, trafiliśmy na ludzkiego ludzia w gazowni a no i jeszcze jedno wywaliłam dracenę Mówię Ci, wywalenie draceny miało zdecydowanie największy wpływ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.02.2016 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 to ja może zacznę ten kocioł gazowy zamawiać Jasne, niech dobra passa trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2016 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 I masz, widzisz Lecho*ski jak to kominkarz chwali swój ogonek, nie ujmując nic jego znajomości rzeczy. Opinie ma bdb Spróbuję pomóc Ci szukaniu tej kózki. Może się okazać, że też swoje będzie kosztować, ale nie przejmowałabym się tym co Lecho*ski pisze o przeróbkach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 11.02.2016 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 już nie chciałam prowokowac dyskusji na kominkowym o stronniczości ale to samo pomyślałam mieliśmy jechać do niego w sobotę, rozmawialiśmy też przez telefon we wtorek,ale widzę,że jak zeszło na kozę z dolotem to już nam nie po drodze znalazłam coś - Westfire, model 33 na przykład, w budżecie też się mieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 11.02.2016 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Gratuluję postępów. Koza świetna Ile to cudo kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2016 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Posłałam priv zanim tu przeczytałam Nie byłoby głupio, gdybyś skorzystała z tego o czym piszę w privie. Niech Cię nie przestraszysposób wypowiadania przez PB. Maswoje lata i luźno traktuje wiele rzeczy z poczuciem humoru Westfire to dobre kózki, a Westfire 33 to jedna z tych, które wkleiłam dla ciebie na inspiracjach kominkowych. Ogromnie się cieszę, że Ci się podoba Biały Domku, cennik Westfire jest TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 11.02.2016 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 tak, właśnie później się zorientowałam,że to ta sama co ją wrzuciłaś skorzystałam z Twojej rady, zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2016 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 W kazdym razie jakby co, to Jak widziałaś jest w czym przebierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts