mother_nature 02.03.2016 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Bo ja nie lubię tego domu Dlatego wszystkie zdjęcia, jakie mam, są z etapu, kiedy remontowaliśmy, czyściliśmy pełni zapału i pomysłów, bo miał być nasz. Potem co innego się okazało, remonty musiały być wcześniej "przedłożone do zaakceptowania", więc olałam i znielubiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 02.03.2016 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 ojej dziękuję Wam za te inspiracje! coraz bardziej się przekonuję, teraz muszę poszukać wysuszonych szerokich desek.... będziemy mieli sporo drewna -stół,krzesła, drzwi, blat w kuchni,musimy uważać z tą ilością drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.03.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Nie ma czegoś takiego jak za dużo drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.03.2016 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Wszystkiego może być za dużo, ale nie drewna To taki materiał, który broni się w dowolnej ilości. Tylko trzeba pilnować, żeby było jednakowe. Czy masz wrażenie, że w tych wnętrzach jest za dużo drewna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 02.03.2016 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 (edytowane) Tak, dla mnie za duzo ostatnie wnetrze ok, ale na weekendowy pobyt, nie na zycie w nim na co dzien Plus kwestia to samo drewno- dla mnie wlasnie sztuka jest polaczenie roznych rodzajow i odcieni drewna, mam nadzieje ze nam sie to uda Edytowane 3 Marca 2016 przez malydomekpodlodzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.03.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 bielone drewno to nie drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 02.03.2016 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 jak to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 03.03.2016 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 O nieeeee, drewna może być za dużo! Ja już rzygam drewnem - mam go na ścianach i na sufitach w prawie jednakowym brzydkim kolorze. Pomieszczenia są ciemne, dołujące. Dobre to na leśniczówkę, albo tak jak pisze malydomekpodlodzią na weekendowy wypad. Pomyśleć, że kiedyś uwielbiałam drewniane domy, ale to było zanim zamieszkałam w takim Co innego drewno odpowiednio "opracowane", zawoskowane czy pomalowane na jakieś kolory, ale jednolita ta sama barwa wszędzie, stanowczo nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 03.03.2016 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 zgadzam się w 100% najpierw zachysnęliśmy się stylem mocno rustykalnym, takich noclegów szukaliśmy wyjeżdzając na urlop nawet przez chwilę chcieliśmy budować dom z bali- rozsądek zwyciężył na dłuższą metę to jest ciężkie dla mnie, przytłaczające, poza tym mamy traumę boazerii w przedpokoju lubię dotyk drewna olejowanego, szczotkowanego, styranego ale z drugiej strony też biel, światło, przestrzeń I nadmiar drewna to "powietrze i oddech" troche zabiera niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 03.03.2016 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Zgadzam się, że najlepiej wygląda w odpowiednio wyważonej ilości, ale ja tych belek Wam zazdroszczę niestety z podejściem mojego m - mogę tylko o nich pomarzyć, to chociaż pooglądam u innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.03.2016 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 nawet przez chwilę chcieliśmy budować dom z bali- My też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 06.03.2016 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 2 dni wertowania internetów i agd wybrane zawsze lubiłam takie zakupy, ale wybrać 7 sprzetów w 2 dni mając z góry założony budżet łatwo nie jest ta sprawa załatwiona, projekt kuchni też wraca temat łazienki... mamy 2 zupełnie różne koncepcje i nie mozemy sie zdecydować 1 - płytki paryskie metro do połowy, wyżej pewnie szarość 2. białe duże matowe płytki do sufitu + otoczaki w obu koncepcjach podłoga z płytek drewnopodobnycj jasnych szkoda,że nie mam dwóch łazienek gdzie jesteś wiosno? potrzebujemy Cię, bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.03.2016 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 1 - płytki paryskie metro do połowy, wyżej pewnie szarość 2. białe duże matowe płytki do sufitu + otoczaki w obu koncepcjach podłoga z płytek drewnopodobnycj jasnych nie wiem rzuć monetą zastanów się nad resztą dodatków jakie będzie, płytki metro - to raczej klasycznie, poważnie, a otoczaki - meble lekkie, naturalne, neutralna ceramika. nie wiem jak dałaś tyle sprzętów wybrać w tak krótkim czasie, mi wybór jednego zajmuję ok pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.03.2016 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 (edytowane) nie wiem jak dałaś tyle sprzętów wybrać w tak krótkim czasie, mi wybór jednego zajmuję ok pół roku No właśnie ? Jak tego dokonałaś, nasze kompletowałam 2 lata Edytowane 7 Marca 2016 przez Pusia&Kssawery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 07.03.2016 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Ze tak sie wyraze spielam dupke:) 2 dni szukania w necie po 10 godzin, 2 wizyty w sklepach z agd- trafilismy na bardzo fajnego sprzedawce z mega duza wiedza, chyba z godzine odpowiadal na moje pytania, wyjscia nie mamy bo nie mamy zadnych swoich sprzetow a wszystko bedzie w zabudowie wiec musielismy sie juz okreslic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.03.2016 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 a ja sie ostatnio cieszyłam, ze po 3 latach udało mi się lodówkę kupić za każdym razem kiedy włączam pralkę modlę się, żeby nie wyzionęła ducha albo nie postanowiła popełnić samobójstwa zrzucając sie ze schodów (lubi spacerki) bo nowa jeszcze nie wybrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 07.03.2016 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 tam gdzie teraz mieszkamy mamy lodowke miele, chyba ma 40 lat wiecie ze miele lodowki kosztuja teraz 10 tys, za granicą ludzie je kupują bo u nas to ekhm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.03.2016 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 taaa ostatnio patrzyłam pralkę Miele, kosztowała właśnie koło 10 koła, miała gwarancje na pierdylion lat. z jednej strony fajnie, a z drugiej strony nic mnie tak nie irytuję jak technologia pędzi do przodu a ja mam sprzęty w domu z epoki kamienia łupanego, bo są nadal super sprawne chociaż z trzeciej strony sprzęt można sprzedać (można? kupi ktoś ?) Jeżeli chodzi o sprzęty to szukam niemieckich, przeglądam naszą Amica, która daje radę za niską cene. Bardzo lubię też Kenwooda i Panasonica. szerokim łukiem omijam sprzęty od żółtków, mimo, że wybajerzone z wodotryskami to badziew straszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 07.03.2016 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Rozwińcie temat dziewczyny z tym Agd ( od żółtków, co to omijać).Małydomku jakie sprzęty wybrałaś? My też mamy wstępnie wybrane, ale jeszcze nie zakupione, niestety z tej wyższej półki za 10 koła odpadają w naszym budżecie, dotąd miałam Amici, Bosha i Mastercooka i dawały radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.03.2016 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 A ja żółtki chwale i lubię Np. telewizor Samsung działał ponad 10 lat. Nie ma co uogólniać. W każdej firmie można trafić na bubel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts