Emila3000 08.03.2016 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 amica ona ma niecały 40 cm głebokości - tyle ile szafki wiszące. u mnie takie są w kredensie amica ma tez jeszcze jedną czarną mikrofale, zerknij sobie na stronkę. a zmywarki amici patrzyłaś? one też są taniutkie. i też metalowe - moja stara 8 letnia na bank była. Koniecznie weź z trzecią szufladą na sztućce, bo to bardzo wygodne jest, przy pakowaniu, przydaje sie do mycia pokrywek, sztućce są porządnie rozłożone dobrze sie domywają. i jest bardzo dużo miejsca w koszach - w koszy dolnym spokojnie można wtedy wszystkie gary po obiedzie zmieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 08.03.2016 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 jakby któraś z Was szukała okapu/pochłaniacza to zajrzyjcie na stronę firmy Toflesz.. to tutejszy kielecki producent okapów, oprócz tego co mają to w zasadzie zrobią na wymiar - robią przyzwoicie, na miejscu nie w Chinach, blacha też nie najcieńsza i najtańsza, szkło też na miejscu docinają..W mieszkaniu miałem od nich okap, niedawno koledze robili taki z sufitu wystający do wyspy, też zadowolony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.03.2016 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 znalazłam u n ich fajny okap do zabudowy ja chyba będę podrabiać okap smeg, z lini kolonialnej i potrzebuję wkładu do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.03.2016 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 ja chyba będę podrabiać okap smeg, z lini kolonialnej i potrzebuję wkładu do niego. Smeg to dopiero ma ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 08.03.2016 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 miętowa lodówka Smega to moje marzenie no ale cóż... Emilka ta mikrofala jednak 750zl http://www.ceneo.pl/39959083 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.03.2016 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 miętowa lodówka Smega to moje marzenie Chyba wiem, o której mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.03.2016 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 miętowa lodówka Smega to moje marzenie no ale cóż... Emilka ta mikrofala jednak 750zl http://www.ceneo.pl/39959083 ooo faktycznie, kurde wydawało mi się że taniej. smeg ma ceny, lodowke smeg tez mam upatrzoną jedynie 16 koła, dokładnie taka jak moja beko za 4 koła, tylko ze w kolorze grafitowym matowym z pięknymi mosięznymi uchwytami. okap kosztuję coś koło 5 koła, dlatego chyba sama będę go robić u śłusarza - jest z pięknej giętej blachy aaa spadam do roboty, bo nie wiem w co dzisiaj ręce włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 08.03.2016 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 ojoj, sprawdziłam te modele, nie nasz budzet Ja mam model obecnie jeszcze SPS53E02EU07 w granicach 1300 zł i jestem z niej bardzo zadowolona, poszukaj, może znajdziesz podobny model w zabudowie, rozsądnie i niedrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2016 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Niezłe te Toflesze, ale cena też nie od parady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 08.03.2016 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Dawno mnie tu nie było a tu takie postępy pędzicie gratuluje wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 09.03.2016 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Niezłe te Toflesze, ale cena też nie od parady. zależy jakie, o ile pamiętam jak się zadzwoniło i pogadało to i ceny spadały Przede wszystkim da sie dogadac np. oświetlenie czy wentylatory specyficzne, przyciski czy szkło w innym kolorze.. Koledze robili do białej kuchni na jakiś tak kolor odpowiedni a zapłacił jak za typówkę albo mniej.. co ciekawe w Kielcach nikt nie wie.. zobaczyłem ich "reklamę" na takiej małej tabliczce koło mostu i z ciekawości zajechałem.. aa.. robili mi też z nierdzewki czy tam kwasówki obudowy do dziury w ścianie gdzie wchodziły rur y od piecyka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 16.03.2016 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 dzwonię do pana od gazu co 3 dni, dziś ma odebrac project z zudu, robi to od 3 tygodni pan ma monopol, robi projekty przyłacza dla gazowni I ma też firmę, która wykonuje przyłącze pod patronatem gazowni - wspaniale, prawda? a my rośniemy I jajo znosimy z dobrych wiadomości, zamówiliśmy już panele http://panelowy.com.pl/public/assets/classen/freedom/swierk_catania_gora.jpg wstępnie wybralismy wannę narożną 140x90 z cersanitu, jest bardzo wygodna, wypróbowaliśmy w castoramie http://image.ceneo.pl/data/products/2152425/f-cersanit-joanna-140x90-s301-006-prawa.jpg?=d38fe oraz poczynilismy pierwszy historczyny zakup do etapu wykończeniówki - plytki do spiżarni gdzie będzie stal piec z zasobnikiem jak juz kiedys bedziemy mieli gaz....całe 4m2 mała rzecz a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 16.03.2016 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Z przyłączami często tak bywa, że są już wytypowane firmy, które mają to zrobić, weźmiesz inną, to mogą być problemy. Najlepiej brać tych "poleconych". Przybywają kolejne produkty Gdzie planujecie te panele kłaść? Wanna fajna, choć ja lubię się wyciągnąć i 140 cm to dla mnie mało Płytki do spiżarni też z casto? Widzę, że macie na wózku, a niewiele jest sklepów, gdzie towar czeka na klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 16.03.2016 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Biegniecie do celu, gratuluje postępów! U mnie narazie kończą sie tynki, niedługo naocznie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 16.03.2016 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Witam no super już jak już płytki kupione panele wybrane to tylko układać robi się pomalutku domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 16.03.2016 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Biegniecie do celu, gratuluje postępów! U mnie narazie kończą sie tynki, niedługo naocznie zobaczę tynki I wylewki to Mount Everest budowy plytki kupilsmy po 25zl /m2 w casto, nie wczuwalismy sie za bardzo bo to tylko spizarnia przyszły dziś kurierem do pracy kontakty I właczniki do pracy, chyba z 7 kg właćzników jeden schodowy włacznik podwojny musiałam kupić stacjonarnie bo w sklepie internetowym nie byl dostępny, na necie po 15zl, w castoramie 30 zl, niezła przebitka,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.03.2016 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Domeczku zajrzyj do Aga11* i zobacz jak się przepięknie „wczuła” w spiżarni. Szczęka mi opadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 16.03.2016 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 MałyDomku ale zakupy, fiu fiu Ładne panele, takie vintage gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 17.03.2016 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Pusia już przestała mylić mały biały domek z małymdomkiempodłodzią, ale ja mylę ciągle... To jest straszne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.03.2016 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Pusia już przestała mylić mały biały domek z małymdomkiempodłodzią, ale ja mylę ciągle... To jest straszne! Co TY!! Mylę dalej I nie tylko je Fajnie, że nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts