Emila3000 15.04.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 poszukaj u lokalnych stolarzy. Mi facet robił po tysiaku drzwi, sosnowe bez sękow, z futryną regulowaną na 30 cm i opaskami ozdobnymi po dwóch stronach. dziewczyny tanie drzwi kupowały w marketach i je malowały po 100 zł, tylko, że mają sęki, ale pewnie można wybrać takie co będą mieć ich mało. Nie wiem jak z jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 16.04.2016 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 tysiak to przekroczenie budżetu i to bardzo, na tym etapie każde 100zł już liczymy zamawiam drzwi z kornika bezsęczne, sami będziemy malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.04.2016 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Ja tam lubię moje sękate marketowe. Są tylko bejcowane i olejowane własnołapnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 17.04.2016 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 nie bylo problemu ze sa krzywe? albo ze sie tak wypaczyły ze nie da sie ich zamknac?takie opinie znalazlam na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.04.2016 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Jak dotąd tylko zawiasy okazały się do d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 18.04.2016 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Ja mam 4 pary marketówek bezsęcznych - 1 pełne skrzydło, 1 wc z szybą i 2 ze szprosami, malowane własnoręcznie lakierobejcą. Tylko jedne są jakieś felerne i ciężko się domykają. Ze 2 razy były już podcinane a dalej coś nie halo. Jest to dobra tania alternatywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 18.04.2016 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 drzwi zamówione parapet znalazłam w bricomanie, może dziś pojedziemy je obejrzeć, nie mamy czasu na czekanie na 2 parapety miesiąc, troche nam stopują prace dziś facet od wykończeń mnie zaskoczył od poniedziałku mozecie już zwozić płytki do łazienki, stelaże itd.... a my...nie mamy płytek poza tym wciaż się zastanawiam czy płacić więcej kasy za płytki 30x90 białe czy tańsze 30-60 ale wtedy jest wiecej łączen, fug itd potrzebuję białych płytek 30x90 które nie zdrenują nam funduszy, ktokolwiek widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 18.04.2016 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Nie wiem w którym białym domku byłam więc się przwitam na wszelki wypadek.http://www.sklep.euro-ceramika.pl/glazura/keraben-rc-blanco-mate-glazura-rett-30x90_p_8688.htmlMoże takie nie wiem do jakiej kwoty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 18.04.2016 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Małydomkupodłodzią a widziałaś moje na ścianie w łazience? są solidne, ładne, w tym rozmiarze, ale mają wzorek, z tej firmy bez wzorku też są cena oscyluje 100 zł / m2, ale mogę je polecać z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 18.04.2016 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Nie wiem w którym białym domku byłam więc się przwitam na wszelki wypadek. http://www.sklep.euro-ceramika.pl/glazura/keraben-rc-blanco-mate-glazura-rett-30x90_p_8688.html Może takie nie wiem do jakiej kwoty.... idealne! sa w dwich wymiarach 30x60 i 30x 90, wlasnie czegos takiego szukalam bo w takim ukladzie bedzie najmniej strat dzięki malybialydomku : Wasze są piękne, ale potrzebuje białych gladkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 19.04.2016 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Ja bym nie mogła tak na zapalenie płytek szukać... No i zanim kupię to muszę obejrzeć na żywo, dotknąć. Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 19.04.2016 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 idealne! sa w dwich wymiarach 30x60 i 30x 90, wlasnie czegos takiego szukalam bo w takim ukladzie bedzie najmniej strat dzięki malybialydomku : Wasze są piękne, ale potrzebuje białych gladkich Tak, ale pisałam Ci, że są też gładkie : http://www.carrea.pl/vallter-blanco-316x592 płytkarz bardzo je chwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 19.04.2016 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Ja bym nie mogła tak na zapalenie płytek szukać... No i zanim kupię to muszę obejrzeć na żywo, dotknąć. Też tak macie? Też tak mamy, ale niestety byłam zmuszona płytki przed kominek kupić na JUŻ, czyli pojechałam załamana do OBI i patrzyłam, patrzyłam, nic mi się nie podobało i wzięłam takie, które znikną z oczu po dołożeniu desek ( mam nadzieję). Miałam kupione inne, ale za mało, a czekałam na nie cztery tygodnie, płytkarz nie mógł czekać, stąd taki pośpiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 19.04.2016 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 No tak, życie weryfikuje.Nie lubię czekać na zamówiony materiał i tu jest plus takich marketów jak Obi czy casto, z drugiej strony może być tak jak u Ciebie Basiu, że nic się nie spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 19.04.2016 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 wiecie, ja wiem od dawna czego potrzebuję, białych matowych płytek w formacie 30x90 gdyby to było co innego to miałabym potrzebę obejrzeć je na żywo płytki, które będą w dziennej części domu wybierałam 2 tygodnie, wszystkie drewnopodobne przemacałam w salonach płytek a potem faworyta zamówiłam taniej na necie 1 sztukę mozaiki z otoczaków z którymi będziemy łaczyć białe płytki już mamy dawno w domu- są cudne i pies lubi na nich leżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 19.04.2016 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 wszystkie drewnopodobne przemacałam w salonach płytek a potem faworyta zamówiłam taniej na necie To chyba najlepsza metoda 1 sztukę mozaiki z otoczaków z którymi będziemy łaczyć białe płytki już mamy dawno w domu- są cudne i pies lubi na nich leżeć Znawca piękna i dobrego stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 19.04.2016 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 koneser glazury I terakoty wannę, kabinę, kibelek I umywalkę też już mam wybrane, teraz tylko gimnastyka gdzie to upchnąć bo właśnie jest gipsowanie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 19.04.2016 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 dobra mam wymarzona terakotę do wiatrołapu, cena też niczego sobie jak na szalone gabaryty wiatrołapu (3m2?) zapisuję tu,żeby nie zgubić geotiles manises 60zl/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 20.04.2016 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 dobra mam wymarzona terakotę do wiatrołapu, cena też niczego sobie jak na szalone gabaryty wiatrołapu (3m2?) zapisuję tu,żeby nie zgubić geotiles manises 60zl/m2 Podobne do moich vivesów Śliczne Co do tego macania płytek na żywo, to HMMM... ja macałam swoje do łazienki podłogowe drewnopodobne, chciałam, żeby były dość strukturalne. Płytki, które zamówiłam różniły się jednak od tych, które były na próbniku i były trochę bardziej gładkie, niestety więc nawet macanie nie daje gwarancji. Wystarczy inna partia z produkcji:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 20.04.2016 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Wrzuciłam sobie do wyszukiwarki nazwę tej płytki i..... wow! są cudne!! Chcę je mieć, jeszcze nie wiem gdzie Ale widzę je w połączeniu z inną płytką, coś w tym rodzaju: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts