PusiaKssawery 12.06.2016 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Ależ pięknie te otoczaki wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 12.06.2016 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Trosze mnie nie było, a tu takie zmiany!Domek pięknieje z dnia na dzień.Wszystko wyglada super, a sufity i granaty bosko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 12.06.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Otoczaki PRZEpiękne! Kuchnia super Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta i Arek 12.06.2016 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Witam:) Super łazieneczka, pomysł na wannę bardzo mi się podoba stylowy granat i te listwy. Już miałam idealne białe w rękach ostatnio ale akurat każda uszkodzona i tylko 3 sztuki..buu Macie kuchnię ,u mnie wszystko w powijakach Kibicuję w sprawie terminowej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 13.06.2016 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Otoczaki też chcem!!! I w ogóle widzę, że parę detali chcę mieć podobnych np. płytki kuchenne takie same i kibelek bez kołnierza, chociaz chyba inny model. Macie lodówkę obok piekarnika? tak , pan od zabudowy powiedział,ze nie szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.06.2016 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 tak , pan od zabudowy powiedział,ze nie szkodzi Bo nie szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 13.06.2016 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Czyli dobrze pamiętałam otoczaki, świetne są a śmietniki pomyliłam zdjęcia z Arturem bo to jego zdjęcie było O domsjo też marzyłam od wieeelu lat, mam już i uwielbiam go, będziesz zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 13.06.2016 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Otoczaki prezentują się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.06.2016 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 ślicznie u Ciebie, wnętrza bardzo ciepłe i stylowe. już za chwileczkę możesz się wprowadzać przecież nie potrzeba do tego listew, czy opasek. U mnie na parterze kilka miesięcy nie miałam drzwi, bo stolarz się nie wyrobił. zamontował tylko na piętrze - tam mam łazienkę. w sypialniach jakoś daliśmy radę chociaż goły mur mocno straszył, tynk się sypał zabudowy w kanciapkach do tej pory nie mam, jest ostra prowizorka, zabudowa się już na szczęście robi my się wprowadzaliśmy zaraz po mikołajkach czekam na więcej fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 15.06.2016 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 I jak z tym 18-stym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 16.06.2016 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 może się uda,jesteśmy o włos- pełna mobilizacja z naszej strony, tylko ekipy nawalają, przekładają cały czas, jutro (pani,już na 100%) elektryk wiesza lampy, hydraulik podłącza wszystko (robota się przedłuzyła) dziś pan wykończeniowy maruda zabrał swój majdan z salonu, w końcu! własnie jedzie pan do montazu drzwi, krąży wokół łodzi od dwóch godzin, niby gps go tak prowadzi mamy już 3 karnisze, w kuchni, w sypialni i u psa jutro ma też przyjsć materac- kluczowy element przeprowadzki a wczoraj montowane były jakieś różne haczyki, wieszaki, uchwyty na srajtaśme tam gdzie trzeba było wiercić się w płytkach, chciałam,żeby zrobił to maruda bo akurat wiem,że zrobi to dobrze i płytka nie pęknie hehe jeszcze kupujemy na szybko jakieś baterie o których zapomnieliśmy, słuchawki do prysznica i ostatnie oświetlenie na koniec budowy złamał się klucz w zamku tymczasowym takim na czas budowy, chyba to znak,że czas założyć ten nowy docelowy jutro i wygonić już wszystkich sio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2016 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 karnisze??? lampy???? 2 lata mieszkam i do tej pory mam tylko jedna lampę - u Julki w pokoju, reszta to żarówki w oprawkach jak już pokażesz wnętrza to szczęki nam opadną z wrażenia trzymam kciuki, żeby się udało wszystko na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.06.2016 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 karnisze??? lampy???? 2 lata mieszkam i do tej pory mam tylko jedna lampę - u Julki w pokoju, reszta to żarówki w oprawkach jak już pokażesz wnętrza to szczęki nam opadną z wrażenia trzymam kciuki, żeby się udało wszystko na czas No pacz następni na gotowe się wprowadzają Mały Domku Łódzki - możesz podać w przybliżeniu ile trwał okres od rozpoczęcia budowy do teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 16.06.2016 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 (edytowane) taa, na gotowo odkrycie tego tygodnia - oświetlenie to bardzo droga impreza, zarowki drozyzna, mam nadzieje ze naprawde beda swiecic 20 lat, a bierzemy lampy z dolnej pólki raczej, czasem jakieś szaleństwo z ikei za 99zl się trafi jestem w szoku że to najdrozszy element wykonczenia! a robimy na gotowo chyba dlatego,że mieszkamy teraz w nie swoim mieszkaniu z boazeria i na kazdym kroku są prowizorki,np zeby wlaczyc pralke musze pamietac,żeby wlożyc wąż z wylatującą wodą do kibelka, pilnować zeby nie wylecial (zdarzyło się nie raz) nastepnie polaczyc 2 przedluzacze i podlaczyc pralke w pokoju zaczeliśmu w pierwszym tygodniu lipca 2015, po drodze były zawirowania ponad miesiąc czekaliśmy na cieślę, prawie 2 miesiace suszyliśmy dom po zalaniu zimą ten rok był najbardziej męczącym w moim życiu, ale też najpiękniejszym nie wierzę w to wciąż, że udało się bez większych wpadek nadzorowac budowę domu kobiecie,wyglądającej niezbyt groźnie - mam 1,60 i nie wyglądm zbyt poważnie jestem laikiem (a raczej byłam, w wielu dziedzinach się doszkoliłam porządnie ), nie mam jeszcze prawa jazdy, dobrze,że mąż ma to jeżdziliśmy tam gdzie trzeba było nie mamy wujka budowlańca, ani kogokolwiek, kto mógłby nam pomóc merytorycznie a jednak się udało! bez tego forum byłoby to chyba niemożliwe, ile ja wiadomości prywatnych wysyłałam do moich guru forumowych z różnych dziedzin, instalacji itp hahahah znajomi i rodzina patrzyli na nas na poczaku jak na wariatów hihi więc jeśli ktos się zastanawia wciąż czy da radę, mówię Wam, dacie radę! nie wiem kiedy uwierzę, chyba jak się wyśpię Edytowane 16 Czerwca 2016 przez malydomekpodlodzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2016 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 w rok niecały????? :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.06.2016 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 w rok niecały????? :jawdrop::jawdrop: No tempo imponujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 16.06.2016 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 16.06.2016 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Jejku, rok! Toż to tempo ekspresowe! Trzymam kciuki za wprowadzkę w wymarzonym terminie, to tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 16.06.2016 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Ja też trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 17.06.2016 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts