malydomekpodlodzia 17.06.2016 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Mamy juz gniazdka, włączniki i oswietlenie, materac miał być dzis ale będzie jutro...bo czemu miałby być na czas Jutro rano ma być hydraulik, teraz wszystko w jego rekach hehe Ja dzis 12 godzin upychalam smieci do kontenera walcząc z wichura, kilka kartonów poleeeeeeecialo hen daleko mi nad głową i tyle je widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 17.06.2016 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Jak super to czekamy na jutrzejsze relacje czy wszystko poszło zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 17.06.2016 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 to już jutro! Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 18.06.2016 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Kochana dziś przeprowadzka, gratulacje to piękny dzień Życzę Wam samych szczęśliwych chwil w nowym domku, w nowym, lepszym życiu p.s. no i życzenia dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 18.06.2016 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 to dziś!!!! trzymam mocno kciuki, żeby sie udało, weekend super czas na przewożenie gratów Mam nadzieję, że hydraulik nie zawiedzie. U nas hydraulik był ostatnim fachowcem przed przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 18.06.2016 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Nie udało sie.Hydraulik dzis przy zawieszaniu szafki lazienkowej wwiercil sie w kabel pod plytkami i zrobił zwarcie, nie poprosił o zdjęcia tylko zaczal od razu wiercic, a zdjęcia instalacji mamy wydrukowane na miejscu. Twierdzi ze wina moja i nie bedzie placil za rozkucie plytek bo ja mu powiedziałam gdzie ma szafka wisieć. Pan od drzwi nie przyjechał bo czekamy na szersze opaski i on nie będzie 3 razy jezdzil żeby teraz montować drzwi a potem opaski, panowie od ogrodzenia nie przyjechali bo "zepsuła im sie skrzynia biegów" taaa jasne a bez siatki nie da sie nic zrobic przez naszego psa który tylko patrzy do których sąsiadów sie wybrać i zostawić "minę". Jakos straciłam energię na to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 18.06.2016 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Szkoda słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 18.06.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Oj Ci zakichani fachowcy ... Ale nie martw się, głowa do góry - co się odwlecze, to nie uciecze (podobno ). Drugi termin był na 25-ego, może tym razem żaden pseudo - fachman nie nawali ? Będzie dobrze:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 18.06.2016 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 ojj, szkoda ale to już ostatni raz pod górkę! wszystkiego najlepszego dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.06.2016 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Nie martw się. Takie rzeczy zdarzają się prawie wszystkim. To tylko tydzień zwłoki. Szkoda zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 19.06.2016 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Nie martw się. Takie rzeczy zdarzają się prawie wszystkim. To tylko tydzień zwłoki. Szkoda zdrowia. Dokładnie zgadzam się z tym. Będzie dobrze, przeprowadzka nie ucieknie. Będziesz się nią cieszyć ze zdwojoną siłą. W końcu okres oczekiwania jest również bardzo emocjonujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 19.06.2016 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 No nie da się inaczej...trudno Za rok już nie będziesz pamiętać o tych drobnych trudnościach - pomyśl, ile już za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 19.06.2016 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Juz mi przeszedł kryzys Umylam dzis 3 okna,skręcamy meble, wygląda na to ze wprowadzmy sie "pod klucz" Dziękuje Wam za słowa otuchy, czytaalam je na komorce, jesteście super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 20.06.2016 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Nie ma co się przejmować głowa do góry cycki do przodu i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.06.2016 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Juz mi przeszedł kryzys Umylam dzis 3 okna,skręcamy meble, wygląda na to ze wprowadzmy sie "pod klucz" Dziękuje Wam za słowa otuchy, czytaalam je na komorce, jesteście super Dzielna dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 20.06.2016 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 O widzisz, są i plusy, wprowadzisz się na gotowe i będziesz się napawać i odpoczywać, a nie skręcać meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 20.06.2016 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 a na łózku będzie leżała narzuta wczoraj uwijaliśmy się jak mrówki, mąż skręcał, ja pucowałam co się dało... jutro rozkuwamy z marudą łazienkę,żeby poprawić co hydraulik uzkodził sąsiedzi obok,którzy są na etapie murowania ścian wczoraj przyjechali na działkę, spali sobie cały dzień na hamakach... oni jeszcze nie wiedzą co jest później znacie jakieś fajne systemy modułowe do przechowywania? W ikei jest fajny system algot, ale półki mają 40 cm głębokości, a nam jest potrzebne 30 cm bo spizarnia mikro tycia tycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 21.06.2016 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Bardzo podobają mi się Twoje wnętrza, wszystko super wyszło! Kolor ścian w łazience idealny, też taki chcę! Powodzenia w dalszym urządzaniu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.06.2016 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 jutro rozkuwamy z marudą łazienkę Jeszcze za nim zatęsknisz Będziecie mieli co wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 23.06.2016 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 maruda w poniedziałek przyjdzie dopiero jutro montaż dzrzwi i siatki...podejście nr 10, ja myję pomału okna...i takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts