leila87 24.06.2016 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Czyli jutro, czy przekładacie na "po marudzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 27.06.2016 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 mieszkamy od 24.06.2016 :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: jest super, powoli ogarniamy przestrzeń, robi się małymi kroczkami coraz bardziej domowo, tylko pies jeszcze czuje się nieswojo został dziś 1 raz sam, ciekawe czy zje drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.06.2016 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 mieszkamy od 24.06.2016 :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: jest super, powoli ogarniamy przestrzeń, robi się małymi kroczkami coraz bardziej domowo, tylko pies jeszcze czuje się nieswojo został dziś 1 raz sam, ciekawe czy zje drzwi... No wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 27.06.2016 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 hurrra! gratulacje!! trzymam kciuki za drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 27.06.2016 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 28.06.2016 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Brawo !!! Cieszę się razem z Wami i ogromnie gratuluję, że się udało w założonym terminie :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 28.06.2016 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Gratulacje :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 28.06.2016 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.06.2016 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 :wave::wave::wave::wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 28.06.2016 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 FANTASTYCZNIE! Gratuluję! Nie mogę się doczekać, kiedy ja wejdę na swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta i Arek 02.07.2016 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 02.07.2016 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 I ja też gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 04.07.2016 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 GRATULACJE !!!!! :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 05.07.2016 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 w piątek miną dwa tygodnie od przeprowadzki, mamy dużo pracy nie związanej z domem i nie mamy czasu złozyć np łóżka więc śpimy na starej kanapie w gościnnym ale i tak jest fajnie złożyliśmy kanapę i oglądaliśmy mecz na laptopie pijąc piwko, no po prostu cudownie nie chce się wychodzic do pracy, najchętniej byśmy tu siedzieli cały czas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.07.2016 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Masz syndrom wlasnego domu Super. Mnie nie minęło mimo iluś tam już lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 13.07.2016 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 w piątek miną dwa tygodnie od przeprowadzki, mamy dużo pracy nie związanej z domem i nie mamy czasu złozyć np łóżka więc śpimy na starej kanapie w gościnnym ale i tak jest fajnie złożyliśmy kanapę i oglądaliśmy mecz na laptopie pijąc piwko, no po prostu cudownie nie chce się wychodzic do pracy, najchętniej byśmy tu siedzieli cały czas :D Widzisz - doczekałaś się i spełniasz marzenia, życzę samych bajkowych, szczęśliwych chwil. Skręcanie mebli nie ucieknie, jesteście wreszcie w swoim wymarzonym, pięknym domku Masz syndrom wlasnego domu Super. Mnie nie minęło mimo iluś tam już lat. O matko, a ja czekam, kiedy mi przejdzie bo pracuję w domu i wcale mi się nie chce brać do roboty. Nie pocieszyłaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 14.07.2016 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 w piątek miną dwa tygodnie od przeprowadzki, mamy dużo pracy nie związanej z domem i nie mamy czasu złozyć np łóżka więc śpimy na starej kanapie w gościnnym ale i tak jest fajnie złożyliśmy kanapę i oglądaliśmy mecz na laptopie pijąc piwko, no po prostu cudownie nie chce się wychodzic do pracy, najchętniej byśmy tu siedzieli cały czas :D Czyli jest dobrze ? Nie żałujecie przeprowadzki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stalowarurafi6 22.07.2016 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Gratuluję, widziałęm jak dużo pracy włożyliście. Gratulacje i szacunek! Good Job Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 26.07.2016 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Czyli jest dobrze ? Nie żałujecie przeprowadzki ? hahaha no raczej że nie! najlepsza życiowa decyzja! i jestem pewna tego nawet jak po ciemku wyrywam chwasty na działce bo nie mogę się oderwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 26.07.2016 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Czyli jest dobrze ? Nie żałujecie przeprowadzki ? najlepsza decyzja życiowa, jestem tego pewna nawet gdy po ciemku w towarzystwie świerszczy wyrywam chwasty bo nie mogę się oderwać jest cudnie, ogarniemy szuflady od ostatniej komody i może wrzucę jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts