anulla1986 03.08.2016 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 No to czekamy na te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 03.08.2016 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 podpinam się pod Anullę! Mały Domku pokaż co masz w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 04.08.2016 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Witam, piękny domek, u mnie w kuchni też ikea, czeka na złożenie, i ciesz się z domsjo, dla mnie zabrakło, podobno przyjadą dopiero w październiku , czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2016 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Pendrak, nigdzie nie ma Domsjo? Też go mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.08.2016 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 na który zlew polujecie?? też mam do kupienia, widzę na stronie, że go nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 04.08.2016 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Ja poluję na domsjo pojedynczy, Pestka nie denerwuj mnie nawet , generalnie wszystkie zlewy wcieło w ikea, nie tylko domsjo, podobno będą w październiku, a do tej pory będę mieć w kuchni czarną dziurę w miejscu zlewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śmig_śmigalska 09.08.2016 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Spóźnione nieco, ale szczere gratulacje z powodu ukończenia budowy. Brawa wielkie za to, że mimo ubywania sił i piętrzących się przeszkód, daliście radę. Życzę wielu radosnych chwil w nowym miejscu. I niech się ogrodowo dzieje! PozdrawiamŚ-ś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.08.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Mój podwójny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 11.08.2016 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Pestko, ja nie mam najmniejszych wątpliwości, że u Ciebie może być wyłącznik domsjo podwójny, dziwiłabym się gdyby było inaczej , wczoraj nadzieja wstąpiła w moje serce, bo w krk rzucili 3 hallvikeny, które mogą zastąpić moje domsjo, ale oczywiście jak już mąż dojechał, to nie został ani jeden:bash: Gdzie fotki pytam:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.08.2016 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Pendraczku, poczekaj na Domsjo. Jest świetny. Pojemny, głęboki, więc nic się nie chlapie. Łatwy w utrzymaniu. Poprzednio miałam stalowy i za kazdym razem jak go myłam, to płakać mi się chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.08.2016 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Hallviken jest z plastiku a nie z ceramiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.08.2016 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Pendraczku, poczekaj na Domsjo. Jest świetny. Pojemny, głęboki, więc nic się nie chlapie. Łatwy w utrzymaniu. Poprzednio miałam stalowy i za kazdym razem jak go myłam, to płakać mi się chciało. Zgadzam sie z każdym słowem!! tez mam dwukomorowy teraz. jest przecudowny, cały czas wyglląda rewelacyjnie, zresztą wystarczy obejrzeć umywalki - są z tej samej ceramiki - łatwe do czyszczenia i do utrzymania. a jak jakieś większe zabrudzenie - mam cifa do czyszczenia białych powierzchni, raz na kwartał jadę nim po zlewie w planach mam zakup jeszcze dwóch zlewów jednokomorowych - chyba tych wpuszczanych. w ogóle orientuję sie ktoś dlaczego markowe ceramiczne zlewy są tak cholernie drogie? są jeszcze lepsze od tych z Ikei? Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 11.08.2016 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 w ogóle orientuję sie ktoś dlaczego markowe ceramiczne zlewy są tak cholernie drogie? są jeszcze lepsze od tych z Ikei? Ja mam ten drogi pewnie dlatego, że czarny, wszystko co czarne jest minimum 2 x droższe od białego. Ale nie żałuję ani złotówki na niego wydanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 11.08.2016 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Emila dziękuję dziękuję dziękuję nie wiem co mi się uroiło, że on jest ceramiczny, czekam na domsjo, jeśli ktoś dotknie mojego domsjo jak już pojawi się w ikei, nie ręczę za siebie; dokładnie też mnie zastanawia dlaczego zlewy ceramiczne innych firm są tak cholernie drogie, to jakaś kosmiczna ceramika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.08.2016 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 warto czekać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 12.08.2016 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Koło ma ciut tańsze zlewy ceramiczne niż Ikea, niestety nie spotkałam się z nimi na żywo, ale będę szukać.http://static.lazienkaplus.pl/files/produkty/cache/400x400/cer/kol/5210_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.08.2016 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 dziwny ten zlew czy to nie umywalka?? jak się to to montuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 12.08.2016 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Nie mam pojęcia, może tak:http://herbeau.fr/catalog/img/p/6/4/4/644-thickbox_default.jpg Jak znajdę ten zlew w jakimś sklepie, to będę dopytywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 12.08.2016 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Nie mam pojęcia, może tak: http://herbeau.fr/catalog/img/p/6/4/4/644-thickbox_default.jpg Jak znajdę ten zlew w jakimś sklepie, to będę dopytywać. Ten śliczny jest Też mam domsjo, ale jednokomorowy, marzyłam o nim kilka lat i wreszcie mogę się nim cieszyć, nie zamieniłabym na inny, warto poczekać kumpela mówiła - nie rób zlewu pod oknem, będzie ochlapany, a tu nic, zero! jest za głęboki, by mozna było chlapać. Do domku z ogrodem taki zlew w sam raz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.08.2016 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 a u mnie ściana ochlapie się przy zlewie, do tego stopnia, że muszę kafelki jakieś wymyślać w to miejsce. za to przy płycie ani jednej kropki nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts