akinom88 17.01.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Witajcie, Chcę oświetlić lustro z góry świetlówkami led i zamaskować zabudowę szybą mleczną.Lustro ma 220cm, wiec zdecydowałam się na świetlówki 150cm + 60cm, niestety nie wiem na co zwrócić uwagę podczas zakupu, czy możecie coś poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 17.01.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Witajcie, Chcę oświetlić lustro z góry świetlówkami led i zamaskować zabudowę szybą mleczną. Lustro ma 220cm, wiec zdecydowałam się na świetlówki 150cm + 60cm, niestety nie wiem na co zwrócić uwagę podczas zakupu, czy możecie coś poradzić? Na barwę światłą - Ciepła jest jak najbardziej wskazana. Nie kupuj najtańszych, ostatnio testuję kilka modeli - dobrze się jak na razie sprawdzają z firmy(kurcze może być to potraktowane jako reklama ) Wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts