PiotrekAK 18.01.2015 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Witam, Chciałbym pomalować drzwi wejściowe (od wewnątrz) do mieszkania pod kolor ścian w korytarzu.Mieszkanie w stanie deweloperskim, więc drzwi są nowe i dlatego szukam rozwiązania, które z czasem na wypadek zmiany planów pozwoli mi bezinwazyjnie powrócić do stanu pierwotnego.Drzwi są gładkie, bez przeszkleń, mają jedynie klamkę i wizjer.Myślałem o oklejeniu drzwi tapetą i pomalowanie farbą ścienną, ale to rozwiązanie jak sądzę odpada, bo przy zrywaniu tapety będą kwiatki z pozostającym klejem na który klei się tapety i zniszczę drzwi. Są jakieś tapety, które mają swój własny klej jak zwykłe naklejki?A może macie jakieś inne pomysły jak to rozwiązać? Edytowane 18 Stycznia 2015 przez PiotrekAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrekAK 02.02.2015 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Minęło sporo czasu, więc pozwolę sobie podnieść temat do góry, bo lada dzień maluję ściany a może znajdzie się ktoś z jakimś pomysłem jak to rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts