gorny7 18.01.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 (edytowane) witamSasiad ma od niedawna Kociol HK Lazar tlokowy 21kw ze sterownikiem EcoMax i ma problem ze zmiana temperatury zadanej na kotleproplem jest taki minimalna temperatura na kotle jest zablokowana miedzy 50-60C wchodząc w ustawienia serwisowe kod 9999 pkrętłem można zmienić tylko temperature między 50-60CSasiad chce ustawić niższą temp niz 50C .jak to ustawić w Ecomaxie?moze sa jeszcze inne kody żeby zmienić to ustawienie w serwisowych? instrukcja"Temperaturę zadaną kotła, podobnie jaktemperaturę zadanąobiegówmieszaczamożna ustawić z poziomu menu (możliwe doustawienia wartości tych temperatur sąograniczonezakresem odpowiadających imparametrów serwisowych regulatora". Edytowane 18 Stycznia 2015 przez gorny7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdrianEH 18.01.2015 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 na pewno w ustawieniach serwisowych są te temperatury ograniczone. Podaj model sterownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorny7 19.01.2015 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Ecomax 800 własnie o to mi chodzi że w "Meniu UIstawienia serwisowe Kotła"jest dalej"Minmalna temperatura zadana kotła" i tam jest regulacja tylko od 50C do 60C a ja chce ustawić kociol np na 48C pytanie jak ustawić temperatura kotla naniższą niż 50C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts