Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprzedam projekt domu energooszczędnego - amol pracowni mtm styl

Recommended Posts

Witam, sprzedam niezrealizowany,z przyczyn osobistych, projekt domu jednorodzinnego AMOL pracowni MTM DOMY W STYLU. Jest to przepiękny dom dla 4-osobowej rodziny, tani w budowie i przede wszystkim w eksploatacji, dzięki zastosowaniu rekuperacji mechanicznej.

Szczegóły odnośnie domu dostępne na stronie:

http://www.domywstylu.pl/projekt-domu-amol.php

Kupując u mnie dostajesz mnóstwo wartościowych dodatków

1) dodatkowo projekt rekuperacji mechanicznej dla wystawianego projektu (pozwala starać się o dotację 30.000 zł dla domów energooszczędnych

2) przy zakupie kup teraz gratisowo dorzucam projekt garażu wolno-stojącego pracowni PRO-ARTE G73b o wartości 300 zł

3) wyliczenia przy użyciu programu do świadectw energetycznych oraz kalkulator ogrzewania domu, na którym łatwo można porównać cenę eksploatacji domu w cyklu rocznym.

4) Profesjonalny kosztorys o wartości 240 zł

5) Poradnik jakich błędów wystrzegać się podczas budowy domy

KOSZT OGRZEWANIA KOTŁEM NA PALIWO STAŁE CO + CIEPŁA WODA W CYKLU ROCZNYM TO JEDYNIE OK. 1000 zł

ZASTANÓW SIĘ ZANIM KUPISZ DOM 200 m2, KTÓRY PO PARU LATACH JAK DZIECI WYJADĄ NA STUDIA STAJE SIĘ BEZUŻYTECZNY, WYMAGAJĄCY W SPRZĄTANIU I UTRZYMANIU.

KUPUJĄC U MNIE MASZ PEWNOŚĆ TANIEJ BUDOWY - 280 tys. zł to realna cena pod klucz, gdzie wystarczą tylko meble i można mieszkać.

Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Cena wyjątkowo atrakcyjna - 2000 zł, za wszystko zapłaciłem grubo ponad 3000

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 6 months później...