ana289 10.03.2015 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 och Anulko:( domyślam się nie zapłaciłaś panu całości kwoty? Prawdopodobnie rzeczywiście już nie wróci...też mieliśmy takiego "fachowca" od kuchni i też zostawił nas z niedoróbkami nie odebrawszy reszty zapłaty - widać to u nich norma. Możesz wpisać pana na czarną listę fachowców w Twojej okolicy i nie przejmuj się i nie kłóć z mężem - kuchnia nie jest tego warta;) Wiem, że teraz ciężko Ci w to uwierzyć,ale jak wykończysz całość, powstawiasz talerze, kubeczki, ugotujesz pierwszy obiad to przestaniesz zauważać te drobiazgi a funkcjonalna (bo taka jest) kuchnia zacznie Ci sprawiać wiele radości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 10.03.2015 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Cześć Anulko Rozliczyłam się prawie z całości, tj. do całkowitego rozliczenia musiałabym dopłacić jeszcze 900 zł, których mu wczoraj oczywiście nie zapłaciłam i powiedziałam, ze nie zapłacę dopóki nie poprawi reszty. No to odwrócił się na pięcie i taki był finał. I pewnie będzie jak piszesz, że tak już zostanie. Widzę, że niestety mamy podobne doświadczenia. Ale, Anusiu, mówi się trudno, taką sytuację należy potraktować jako nauczkę na przyszłość i nie zawracać sobie więcej tym głowy, bo to nie warte nerwów i kłótni. I masz rację Aniu w tym co piszesz i dziękuję Ci za każde dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 ojej a moze jednak wroci... chociaz jakby mial przeliczyc te poprawki to te 9stowek jemu zabraknie pomysl z czarna lista jest dobry Anyzek bedzie dobrze..pomysl ze za jakies 10lat trzeba bedzie zrobic remont ja tak mysle i dzieki tej mysli sie trzymam, bo z kuchnia u mnie tez sa mega przeboje, chociaz tego na zdjeciach nie widac i jak nie powiem co i gdzie to sie nikt nie kapnie. tylko moja w tym glowa by sie z tym meczyc...ale dam rade-byle do pierwszego mega remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cirrus 10.03.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Rozumiem ból związany z fachowcem, u nas taki Pan malował ściany - musiały być szybko zrobione bo kuchnia ustalona do montowania w poniedziałek - my w niedzielę przyjezdzamy a tam zacieki, dziurki, krzywo połączone kolory, nie mówiąc o rogach i kantach ścian.... Pan przyjechał, na szczescie powiedział, że poprawi, połatał ściany szpachla (całe mieszkanie w łatach) ale nie pomyśleliśmy, że meble kuchenne zakryją część tego, no i łatki są poukrywane za meblami, jak kiedys będziemy zmieniac meble to trzeba będzie szlifować. Pan powiedział że nie przeszkadzają mu meble (te które da sie przesunąć) i poprawi ścianę, mam nadzieję, że za drugim razem mu wyjdzie, jedyne co przemawia na jego korzyść to to, że nie chciał na razie zapłaty:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 10.03.2015 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Cześć Mmelisko, raczej nie wróci, bo sam nowy kosz magic kosztowałby go ok. 1500 zł (przynajmniej tak twierdził podczas wyceny, że tyle kosztuje), a dodatkowo zamówienie frontu do zrobienia nowej blendy x2 przy koszu i przy cargo i wymiana 4 relingów, to już daje chyba 2000 zł. I tak jak piszesz, człowiek się wkurza, co zrozumiałe, ale za 10 lat będzie można pomyśleć o nowej kuchni a jak będę robić nową to już będę taka mądra, że ho ho i już się nie dam zrobić w balona, dopilnuję wszystkiego co do najmniejszego szczegółu (umowa, projekt, wizualizacja itp.itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 tjaaa przygotowanie scian w kuchni na tip top przed montazem... braciszek mojego meza tak mi zostawil idealnie zrobiona (jego zdaniem) nawet po zamontowaniu szafek wszystko widac podloge szorowalam szczota i roznymi plynami przez 2 godziny! ale on przeciez posprzatal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 10.03.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 och dziewczyny - widzę, że więcej takich "fachowców"....szkoda gadać! Anulko - ja i tak nie mogę się doczekać końca marca i wszystkich zdjęć Mel - a co z Twoją kuchnią? Myślałam, że idealna:) Cirrus - może on się uczył na Twoich ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Aniu niestety z moja kuchnia nie koniec..czekam na reklamacje.. kilka frontow porysowanych do wymiany, przez zle wyciety cokol kawal rogu od zmywarki odpadl, otowor na gniazdko nie poprawiony, odprysk w 1 froncie, drzwi do spizarki (cokol pod nimi) zle podciety i trze po podlodze i przy tym tez zle przyklejony uchwyt (mozna sie skaleczyc) , gdybym miala byc uparta to jeszcze kilka rzeczy kazalabym poprawic, ale szkoda mi wlasciciela studia..bo to nie jego wina a jego pracownikow.. i facet idzie mi na reke bez problemow i doplat. mam nadzieje, ze kiedys powiem-kuchnia gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 12.03.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Anyżku, kuchnia wyszła bardziej niż dobrze wygląda to wszystko o niebo lepiej niż na początku, czyli jest sukces! czytam, że za chwilę się udomowi.... więc gratuluję po jakimś czasie wierz mi, człowiek nie pamięta o drobnych niedociągnięciach, bo radość z mieszkania na swoim wynagradza takie "drobiazgi" będzie dobrze szkoda, że każesz nam czekać tak długo na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka_1308 12.03.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Dokładnie, o tych drobnostkach łatwo zapomnieć. Najważniejsze, żeby całość prezentowała się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 13.03.2015 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Dziewczyny, dziękuję za pozytywne opinie Faktycznie, macie rację, że trzeba zapomnieć o tych niedociągnięciach, ja już machnęłam ręką na "mojego fachofffca" i cieszę się, że już kuchnia stoi i że reszta też nabiera kształtu i już tylko 2 tygodnie do przeprowadzki, także zdjęcia już niedługo kochane moje Dzisiaj udało mi się zakupić ładne zasłony i dywan do sypialni. Sypialnia miało być różowo-biała z elementami szarości, a jednak wyszło mi, że będzie więcej kolorku taupe ale nawet lepiej, będzie trochę "cieplej". Pokój Synka wyszedł "oczojebnie" (przepraszam za wyrażenie) niebieski, ale sam sobie Syn ten kolor wybrał, no nie mogłam mu odmówić. Najwyżej za parę miesięcy się przemaluje haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 20.03.2015 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Jeszcze tydzień czasu i zaczynam porządki i przeprowadzkę... i będą oczywiście obiecane fotki z 28.03. na 29.03. planuję już pierwszą noc w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 20.03.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 no czekamy..czekamy..... co zobaczę wpis, to myślę, że to już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 20.03.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Kuchnia ładnie wyszła po poprawkach, nie przejmuj się pseudo fachowcem, jest pięknie, czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 27.03.2015 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 No to w środę Anula wielki dzień:D już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 27.03.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 z 28.03. na 29.03. planuję już pierwszą noc w nowym domu to wychodzi na to, że dziś ostatnia noc na "starym" mam nadzieję, że jesteś podekscytowana i szczęśliwa przyszłam tylko pomachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 30.03.2015 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Dziewczyny, jeszcze nie było pierwszej nocy, przynajmniej mojej, bo mój mąż już spał na nowym przez weekend. Jestem w trakcie robienia porządków i jestem wykończona, bo niedawno wróciłam do mieszkania, ale mam nadzieję, że w środę będzie pierwsza moja nocka na nowym i że do świąt zdążymy ze wszystkim buziaki i pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 30.03.2015 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Dziewczyny, jeszcze nie było pierwszej nocy, przynajmniej mojej, bo mój mąż już spał na nowym przez weekend. Jestem w trakcie robienia porządków i jestem wykończona, bo niedawno wróciłam do mieszkania, ale mam nadzieję, że w środę będzie pierwsza moja nocka na nowym i że do świąt zdążymy ze wszystkim buziaki i pozdrowienia! powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 31.03.2015 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Trzymam kciuki Anulko:D:) na pewno się uda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 03.04.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 udało się???? pewnie tak http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=311464&d=1428093859 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts