ana289 04.04.2015 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Na pewno! http://osczasu.pl/podstrony/pobierz.php?id=2419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 08.04.2015 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Kochane dziewczyny, dziękuję za zaciśnięte kciuki i za życzenia świąteczne Było ciężko, ale się udało. Przeprowadzić, posprzątać i jeszcze przygotować przyjęcie rodzinne w wielkanocny poniedziałek. Nie odzywałam się, bo w nowym domu nie mam jeszcze dostępu do neta. Załączam obiecane zdjęcia. Jeszcze nie wszystko jest zrobione, ale to już na miejscu będziemy "dopieszczać". Proszę o ew. uwagi i sugestie, co zmienić, co dokupić, co poprawić Sypialnia- brakuje firan i lampa nie wyregulowana jeszcze wisi za wysoko Kuchnia- przepraszam za po-świąteczny bałagan Jadalnia Salon - warunki "polowe", brakuje szafki pod TV, stolika kawowego, dywanu, zasłon, lamp... Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Anyżek35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 08.04.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 ale jest ślicznie Anulko!!! Kuchnia zupełnie inna, jak doszło "życie", sypialnia śliczna, jadalnia też Fajnie, że już mieszkacie - widać ile pracy w ostatnim czasie mieliście - przecież miesiąc temu jeszcze prawie nic nie było:D W sypialni spróbowałabym inaczej ułożyć dywan - choć nie wiem, jakiego kształtu jest cała sypialnia i trochę zgaduję na podstawie zdjęcia;) http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/IMG_0549_zpsikm9woln.jpg ale oczywiście nie upieram się - może będzie jeszcze gorzej:hug: I cały czas czekam na zdjęcia łazienki:) ps-synek I klasa!!)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 08.04.2015 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Cześć Anulko, dzięki za opinię W jadalni i w salonie planuję ciemnografitowe zasłony, chociaż rozważam też ciemnobrązowe, ale chyba za dużo już mam tych ciepłych odcieni i przydałoby się coś w graficie, czerni- jak uważasz? Lampę w jadalni tez planuję wymienić na śnieżnobiałą i bardziej walcowatą. Dywan w salonie- włochacz szary, a stolik kawowy i szafka pod TV białe. Jak myślicie - będzie pasować? W jadalni mam tymczasową komodę, myślę o jej wymianie na jakąś stylizowaną ciemnobrązową, jak stół i krzesła. Faktycznie zapomniałam o łazience i pokoju Synka- postaram się wrzucić niebawem fotki To jeszcze raz zdjęcie mojego Synusia i efekt końcowy ciemnej wnęki na TV Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Anyżek35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 08.04.2015 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Ooo tak - ciemnografitowe, albo jeszcze lepiej czarne zasłony będą świetne! Wnęka też znakomicie pasuje - bardzo dobrze, że jest ciemna:) No to czekamy na pozostałe zdjęcia i pokój uśmiechniętego 8-latka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertM 09.04.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Bardzo ładna sypialnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 09.04.2015 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 albertM, dziękuję bardzo brakuje jeszcze firan Aniu, zamówiłam czarne zasłony, tak jak radziłaś myślę, ze to dobry wybór, bo czerń przełamie te wszystkie beże i przestanie być mdło i monochromatycznie Czy macie jakieś sugestie jaką dać szafkę pod TV i stolik kawowy, dywan? Ja planuję białe meble na połysk, a ciemnoszary dywan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 09.04.2015 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Anulko - nie wiem, czy ten biały połysk będzie fajny - kawałek dalej masz połysk wanilię z kuchni. Nie wiem, czy nie poszłabym w kolor dąb sonoma w tych meblach do salonu. Na szafce tv możesz pomyśleć o czarnym wazonie, świecach czy innym gadżecie. Do tego nad sofą coś w czarnej dużej ramie, albo w ogóle jakiś obraz z czernią (może łączony z fioletem skoro masz taki w poduszkach..). Szary dywan wydaje się być dobrym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 10.04.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Aniu, przede wszystkim gratuluję przeprowadzki i życzę, żeby mieszkało się wam jak w bajce jest pięknie! co do mebli to może faktycznie jasne drewno go tych brązów, a nie biel dająca po oczach Ana chyba ma rację (no i bezsprzecznie łatwiejsze w utrzymaniu czystości) pierwsza, lepsza z allegro http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/52/07/68/49/5207684946 a zwisy w kuchni nie wiszą za wysoko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 23.04.2015 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Cześć wszystkim Mieszkamy już 3 tygodnie. Na początku było dziwnie i ciężko było przyzwyczaić się do nowego miejsca, w nocy budziłam się po kilkanaście razy z powodu różnych "dziwnych" i obcych odgłosów. Najszybciej przystosował się Synek- praktycznie od pierwszego dnia. Naszej suczce zajęło to więcej czasu, ale teraz jest szczęśliwa, bo ma 30 arów przestrzeni do biegania, a przez drzwi tarasowe obserwuje boćki i sarenki, które są częstymi gośćmi Do salonu kupiłam czarne zasłony. Teraz wygląda to tak: komoda jest oczywiście przejściowa (ze starego mieszkania) i chcę ją wymienić na coś innego. Jaka komoda by Waszym zdaniem pasowała? Chciałam kupić z tej samej serii co stół z kolekcji mebli Krysiaka, ale niestety jest odrobinę za szeroka i muszę dopasować co innego. Aniu, a to obiecane zdjęcia łazienki: Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Anyżek35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 23.04.2015 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Anyżek35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 23.04.2015 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 No nareszcie:D Anulko świetnie z tymi czarnymi zasłonami:yes:Komodę dałabym jak najbardziej neutralną - jeśli zdecydowałaś się na ten dąb sonoma, to brałabym taką. Moim zdaniem powinna topić się w ścianę i nie konkurować z zasłonami. Na niej postawiłabym coś kontrastującego, w czerni, czekoladzie - np wazon, świece... Łazienka wyszła bardzo ładnie - dobrze, że fugi dopasowane kolorystycznie do kafli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 23.04.2015 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Anuśku, dzięki za odpowiedź A jaki dywan wobec tego? Myślałam o szarym typu shaggy, ale może czarny będzie lepszy? Salon - szafka i stolik jednak w kolorze złamanej bieli- jak w kuchni, tyle, że nie na połysk Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Anyżek35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serenada77 24.04.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 A w kuchni masz sprzęty pod zabudowę? fajnie to wygląda..wiem z autopsji, że przy kuchni otwartej na salon wrażenie ładu i porządku , które dają zabudowane sprzęty jest niedocenione. Mi została jedynie do kupienia zmywarka do mojej kuchni i już właściwie jestem zdecydowana na taką jaką widziałam na electro.pl Kupuje wszystkie sprzęty i materiały wykończeniowe przez internet- i taniej i wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 24.04.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Aniu, czarny będzie mniej widoczny - może to dobry pomysł, nawiąże do zasłon i nada przytulności:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts