ana289 07.02.2015 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Aniu - bardzo ładne te jasne zwisy:)Starczy Wam jedna lampa nad stołem? Już wcześniej pytałam jaki masz wymiar stołu?Co do samej lampy, można nie kompletować, ale nawiązywać do barku powinna, takie moje zdanie. W salonie mogą być inne, ale stół i barek zrobiłabym z jednej bajki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 08.02.2015 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 (edytowane) Dzięki dziewczyny za bardzo pomocne sugestie. Catti, Twój pomysł podoba mi się chyba najbardziej, ale zrobię tak jak radzisz, tzn. poczekam aż przyjdzie stół do jadalni i dojdą listwy przypodłogowe, powieszę te lampy co mam i zrobię fotkę, wtedy będzie łatwiej zdecydować Dziś zapłonął po raz pierwszy ogień w naszym kominku ależ nastrojowo było Kupiłam dziś do łazienki fugę epoksydową, tak jak mi Aniu radziłaś dwukolorową- brąz do ciemnych kafli i jaśmin do jasnych. Jutro fachowiec zafuguje i skończy biały montaż, także łazienkę na dole mam prawie gotową Anulka, wymiary stołu to 90x150, a po rozłożeniu 90x270 cm. Kolejne fotki niebawem Edytowane 8 Lutego 2015 przez Anyżek35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Anyzek, w takim razie jedna lampa nad stol to za malo moj stol ma 100/250 i koniecznie 2 wieksze lampy nad nim chce miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 08.02.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Kolejne fotki niebawem zrób z takiej perspektywy, żeby była widoczna i kuchnia i jadalnia kominek jeśli chodzi o nastrój jest niezastąpiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 09.02.2015 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Potwierdzam Aniu - dwie lampy nad stół to minimum - będzie brakować światła przy rozłożonym stole Czekam na zdjęcie łazienki w takim razie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 13.02.2015 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 ana289, zdjęcia łazienki niebawem, dziś i jutro będzie montowana kabina i bateria w natrysku oraz wannowa.Na szafkę muszę trochę poczekać, bo jest robiona na zamówienie. Myślę, że w niedzielę wrzucę jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 13.02.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 ooo, już Anulko doczytałam - super, że łazienka niedługo - ale zanim będą zdjęcia mów nam chociaż jak wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 15.02.2015 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 (edytowane) Anulka, łazienka bardzo mi się podoba- wyszło tak jak miało być cieszę się, że za radą forumowiczów nie dałam dekorów, bo byłoby za dużo tego dobra, mozaika wystarczy w zupełności Tym bardziej, że łazienka nie za duża. Teraz poradzę się Was w sprawie sypialni. Tak jak wspominałam wcześniej, będzie w bieli, a ściany są pomalowane na brudny róż. Stolarka drzwiowa i listwy przypodłogowe białe. Stolarka okienna ciemny brąz. We wtorek kupujemy z małżem panele. Początkowo chciałam dość jasne, ale teraz wydaje mi się, że ciemny brąz będzie wyglądał dużo lepiej, będą się jasne ściany i białe meble ładnie odznaczać, bo przy jasnych sosnowych panelach to się raczej wszystko zleje z sobą. Co sądzicie? Edytowane 15 Lutego 2015 przez Anyżek35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek-kuc 16.02.2015 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 ja bym poszedl w strone ciemnego brązu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 16.02.2015 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Bartek-kuc, dzięki za opinię. I ja również planuję pójść w tę stronę za aprobatą małża Myślę, że będzie ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 16.02.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 na pewno będzie ładnie i z jasnymi i z ciemnymi.... ja na drugie mam "praktyczna", więc u mnie jasne podłogi jak zrobisz ciemną podłogę w sypialni to w pozostałych pomieszczeniach też będzie ciemna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 17.02.2015 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Cześć Catti U mnie praktyczność polega właśnie na posiadaniu ciemnych podłóg. A to z racji tego, że mam psiaka czarnej maści Teraz w mieszkaniu mam podłogi jasna sosna i o ile nie widać np. kurzu, to czarną sierść już tak, chociaż staram się codziennie odkurzać lub zamiatać. A odpowiadając na pytanie, cały dół, tj. salon, kuchnię (oprócz wyspy), przedpokój mam w ciemnych płytkach drewnopodobnych pago dark, a wiatrołap w szarym gresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 20.02.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Cześć Aniu, witam się u Ciebie:) i będę podglądać też jestem za ciemną podłogą w sypialni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 20.02.2015 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 martaMarcia, witam Cię serdecznie w moim wątku Sypialnia jest już pomalowana i otapetowana, a ciemne dechy zostały zakupione i czekają na położenie Pięknie będą kontrastować tymi jasnymi ścianami i białymi listwami Fotki niebawem. Aha, przyjechało już też łóżko do sypialni...boskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 22.02.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 No to czekamy na fotki sypialni:)Będzie pięknie z ciemną podłogą - sosna do różu i białych mebli byłaby be;) A tak będzie bardzo elegancko:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 23.02.2015 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 (edytowane) No to czekamy na fotki sypialni:) Będzie pięknie z ciemną podłogą - sosna do różu i białych mebli byłaby be;) A tak będzie bardzo elegancko Cześć Aniu, dokładnie tak jak piszesz sosna byłaby bee A ja chyba mam lampy do moich pomieszczeń kuchnia i jadalnia: Do jadalni: Do kuchni: Nad barek w kuchni: Co sądzicie? Będzie pasować? Edytowane 23 Lutego 2015 przez Anyżek35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 23.02.2015 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Aniu, do jadalni piękne, nad barek też Najmniej podoba mi się kuchenny plafon, szczególnie ten w chromowanej ramce. Moim zdaniem jest niepotrzebna - lepiej wyglądałby okrągły, biały, jak najbardziej wtopiony w sufit. Czy lampa nad stół jest otwarta dołem (nie widzę na zdjęciu - czy tam jest biała pleksi zamykająca żarówkę?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.02.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 to chyba jakies fatum... gdzie nie wejde (od wczoraj) tam pisza o lampach i w dodatku przypomina mi sie ten tekst, a bardziej obraz w wyobrazni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 23.02.2015 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Aniu, żarówki nie widać, jest zamknięta. A może coś takiego do kuchni? Plafon- ring: Mmelisa, prawie upadłam na plecy z powodu Twojej opowieści szczególnie jak sobie obrazek wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 23.02.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Anula - ten ring też bardzo fajny, oryginalny:) A dobre da światło? Rozumiem, że ten kuchenny plafon to takie ogólne światło, bo nad blatami roboczymi będzie inne oświetlenie, tak?Mnie się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts