sebastek09 19.01.2015 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Czy ktoś z Was podwieszał fotel, albo inną ciężką rzecz na suficie poddasza? Na suficie będzie kartongips, 10cm wełny i ocieplenie między belkami, potem podłoga stryszku z płyty mdf.Mogę się wywiercić do góry, i położyć jakiś solidny profil stalowy od góry na belkach żeby na nim to wisiało i nie spadło, ale co dać pomiędzy ten profil i sufit? Fotel będzie się huśtał na boki a nie chcę żeby mi to sufit wtedy rozwaliło, więc ten łącznik musiałby być dosyć sztywny. Druga opcja, to żeby taki profil stalowy podwiesić na sztywno od dołu belek, tak żeby przylegał od góry do kartongipsu, nawiercić i nagwintować na jakiś solidny hak. Czy ktoś przerabiał już taki temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gxs5 19.01.2015 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Może do profilu stalowego dospawać kawałek rurki sięgającej płyty gk w której można poprowadzić jakiś sznur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts