elpapiotr 22.01.2015 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Nie kilka dni, tylko 2 godziny i 9 minut.Nie można bez przerwy siedzieć przy kompie, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasprzyk 22.01.2015 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Nie kilka dni, tylko 2 godziny i 9 minut. Nie można bez przerwy siedzieć przy kompie, prawda ? Między 20-tym a 22 gim stycznia (o godzinie 12:29 -czwartek-edytowałeś) - było raczej kilka godzin więcej Mniejsza o to - wpis do którego się odwołujesz skasowałem zanim zauważyłem Twoją ostatnią wypowiedź. pzdr Edytowane 22 Stycznia 2015 przez kasprzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 23.01.2015 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Między 20-tym a 22 gim stycznia (o godzinie 12:29 -czwartek-edytowałeś) - było raczej kilka godzin więcej Mniejsza o to - wpis do którego się odwołujesz skasowałem zanim zauważyłem Twoją ostatnią wypowiedź. pzdr Pewnie że mniejsza o to, tym bardziej, że w postach nie ma historii edycji, widnieje tylko ta ostatnia. W moim poście z 21-01-2015 godz. 00:39 jest tego najlepszy dowód. Sprawdź. Działając w ten sposób można podważać każdą wypowiedź, jak również manipulować swoją i innego dyskutanta. Jedyny ślad to "ostatnia edycja" Edytowane 23 Stycznia 2015 przez elpapiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 23.01.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Istnieje jeszcze taka hybryda - Automatyk powinien posiadać uprawnienia np. E do 1kV i trochę pojęcia o sterowaniu wentylacji, hydrauliki. "Zatrudnię automatyka z papierami oraz praktyką zawodową do podłączenia dwóch sztuk pompy obiegowej CO, Poważne oferty składać na [....]" :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasprzyk 23.01.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Pewnie że mniejsza o to, tym bardziej, że w postach nie ma historii edycji, widnieje tylko ta ostatnia. W moim poście z 21-01-2015 godz. 00:39 jest tego najlepszy dowód. Sprawdź. Działając w ten sposób można podważać każdą wypowiedź, jak również manipulować swoją i innego dyskutanta. Jedyny ślad to "ostatnia edycja" Tak - teraz widzę, że nie ma historii edycji - tylko ostatni post - nie zastanawiałem się nad tym wcześniej, że tak to tutaj działa, bo nie miałem takiej potrzeby. Oczywiście mechanizm działa w dwie strony - ja przeszedłem do wiadomości poprzez konto e-mail, nie było wtedy jeszcze wzmianki, cytatu skierowanego do mnie w zamieszczonym poście. Oczywiście Ty możesz napisać, że ja odświeżyłem stronę lub ją odczytałem w ciągu 59 sek od jej zamieszczenia na forum a w tej ostatniej sekundzie została zatwierdzona zmiana którą odczytałem dopiero wczoraj - moja strata. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaarek1 24.01.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 kasprzyk - Jeśli jesteś pewien , że taki przekrój wystarczy to pokaż mnie tu jak to policzyłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasprzyk 24.01.2015 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 kasprzyk - Jeśli jesteś pewien , że taki przekrój wystarczy to pokaż mnie tu jak to policzyłeś . Jeszcze raz - jestem pewien Jeśli założyciel wątku zaproponowałby przewód zasilający instalację dzwonka 1,5mm2 nawet jakby znajdował się w najdalszej części opisywanego domu (wydzielony obwód z rozdzielnicy elektrycznej) - kazałbyś przeprowadzić obliczenia przed jego położeniem ? Napiszę Tobie coś jeszcze - proponowany przewód przez kolegę Pawlo111 - także by spełnił obliczenia o które Tobie się rozchodzi (pomijam kwestie mechaniczne i przeznaczenie przewodu OMY), nawet jakby zainteresowany dobudował piętro i musiał dołożyć drugi rozdzielacz podłogowy z pomp(k)ą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts