Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prąd przy rozdzielaczach podłogówki

Recommended Posts

Nie kilka dni, tylko 2 godziny i 9 minut.

Nie można bez przerwy siedzieć przy kompie, prawda ?

Między 20-tym a 22 gim stycznia (o godzinie 12:29 -czwartek-edytowałeś) - było raczej kilka godzin więcej ;) Mniejsza o to - wpis do którego się odwołujesz skasowałem zanim zauważyłem Twoją ostatnią wypowiedź.

pzdr

Edytowane przez kasprzyk

Między 20-tym a 22 gim stycznia (o godzinie 12:29 -czwartek-edytowałeś) - było raczej kilka godzin więcej ;) Mniejsza o to - wpis do którego się odwołujesz skasowałem zanim zauważyłem Twoją ostatnią wypowiedź.

pzdr

Pewnie że mniejsza o to, tym bardziej, że w postach nie ma historii edycji, widnieje tylko ta ostatnia.

W moim poście z 21-01-2015 godz. 00:39 jest tego najlepszy dowód. Sprawdź.

Działając w ten sposób można podważać każdą wypowiedź, jak również manipulować swoją i innego dyskutanta.

Jedyny ślad to "ostatnia edycja"

Edytowane przez elpapiotr

Istnieje jeszcze taka hybryda - Automatyk powinien posiadać uprawnienia np. E do 1kV i trochę pojęcia o sterowaniu wentylacji, hydrauliki.

"Zatrudnię automatyka z papierami oraz praktyką zawodową do podłączenia dwóch sztuk pompy obiegowej CO, Poważne oferty składać na [....]"

:bash::bash::bash:

Pewnie że mniejsza o to, tym bardziej, że w postach nie ma historii edycji, widnieje tylko ta ostatnia.

W moim poście z 21-01-2015 godz. 00:39 jest tego najlepszy dowód. Sprawdź.

Działając w ten sposób można podważać każdą wypowiedź, jak również manipulować swoją i innego dyskutanta.

Jedyny ślad to "ostatnia edycja"

Tak - teraz widzę, że nie ma historii edycji - tylko ostatni post - nie zastanawiałem się nad tym wcześniej, że tak to tutaj działa, bo nie miałem takiej potrzeby.

Oczywiście mechanizm działa w dwie strony - ja przeszedłem do wiadomości poprzez konto e-mail, nie było wtedy jeszcze wzmianki, cytatu skierowanego do mnie w zamieszczonym poście. Oczywiście Ty możesz napisać, że ja odświeżyłem stronę lub ją odczytałem w ciągu 59 sek od jej zamieszczenia na forum a w tej ostatniej sekundzie została zatwierdzona zmiana którą odczytałem dopiero wczoraj - moja strata.

pzdr

kasprzyk - Jeśli jesteś pewien , że taki przekrój wystarczy to pokaż mnie tu jak to policzyłeś .

Jeszcze raz - jestem pewien :)

Jeśli założyciel wątku zaproponowałby przewód zasilający instalację dzwonka 1,5mm2 nawet jakby znajdował się w najdalszej części opisywanego domu (wydzielony obwód z rozdzielnicy elektrycznej) - kazałbyś przeprowadzić obliczenia przed jego położeniem ?

Napiszę Tobie coś jeszcze - proponowany przewód przez kolegę Pawlo111 - także by spełnił obliczenia o które Tobie się rozchodzi (pomijam kwestie mechaniczne i przeznaczenie przewodu OMY), nawet jakby zainteresowany dobudował piętro i musiał dołożyć drugi rozdzielacz podłogowy z pomp(k)ą ;)