pakaj2d2 19.01.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Witam. Poszukuję bramy garażowej do mojego domu z tym że jest mały problem. Mam już zamówione okna z Oknoplastu w kolorze antracytowym i pierwotnie chciałem mieć bramę garażową Hormanna również w kolorze antracytowym. Ale jak to bywa przy wyborach kolor antracytowy bramy nie jest taki sam jak kolor okien. Jak rozwiązaliście u siebie tą sytuacje. Jakie bramy polecacie, które pasowałyby pod kolor okien antracyt Oknoplastu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okt 19.01.2015 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 np. Krispol - największa gama kolorystyczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.01.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 "Antaracyt z Oknoplast" to zwykła okleina antarcyt - taka jaką ma każde okno z profili Veka. Krispol ma takna pewno,Wiśniowski chyba też a sądzę że ii nni polscy producenci też. Horman nie jestt u technologicznie zacofany - oni po prostu nie uważają, że wszystko musi być tak idealnie kolorystycznie dograne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natkqa 20.01.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Ja tez wybrałam okna w kolorze antracyt tylko w strukturze gładkiej i z tego co wiem bo wstępnie tylko szukałam to krispol jak najbardziej:-) do wyboru do koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts