fotohobby 23.01.2015 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Nie napisałas jeszcze nic o kominie, do ktorego ma być podpięty wkład i czy masz możliwosc podprowadzenia w to miejsce rury, doprowadzającej powietrze z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domini-cz-ka 23.01.2015 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Dostalam bardzo wyczerpujaca odpowiedz na pw i po glebokich przemysleniach powaznie zastanawiam sie nad koza. Co do komina czekam na kominiarza zeby mi powiedzial co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 24.01.2015 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Oczywiście z "wyczerpującą odpowiedzią na pw" związane są określone produkty określonej marki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domini-cz-ka 24.01.2015 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Oczywiście z "wyczerpującą odpowiedzią na pw" związane są określone produkty określonej marki... I tu sie Pan myli, absolutnie nie dostalam propozycji zwiazanych z marka. Dostalam wyczerujaca odpowiedz Na temat instalacji kominka, na co zwrocic uwage przy wyborze wkladu, co byloby dobrym rozwiazaniem dla mojego domu czyli to o co chodzilo mi w tym watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 24.01.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 I tu sie Pan myli, absolutnie nie dostalam propozycji zwiazanych z marka. Dostalam wyczerujaca odpowiedz Na temat instalacji kominka, na co zwrocic uwage przy wyborze wkladu, co byloby dobrym rozwiazaniem dla mojego domu czyli to o co chodzilo mi w tym watku. Cóż. Nie pierwszy i nie ostatni raz się mylę. Nie wydaje Ci się ta bezinteresowna pomoc na PW dziwna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 24.01.2015 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Cóż. Nie pierwszy i nie ostatni raz się mylę. Nie wydaje Ci się ta bezinteresowna pomoc na PW dziwna? oj tam , oj tam " som na tym świecie rzeczy które się fizjologom nie śniły" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 25.01.2015 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Cóż. Nie pierwszy i nie ostatni raz się mylę. Nie wydaje Ci się ta bezinteresowna pomoc na PW dziwna? no tak siedzą za darmochę i klepią lewiznę na PW zamiast napisać raz na ogólnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domini-cz-ka 25.01.2015 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Cóż. Nie pierwszy i nie ostatni raz się mylę. Nie wydaje Ci się ta bezinteresowna pomoc na PW dziwna? Dziwne to jest dopatrywanie sie wszedzie podstepu. Nie kazdy chce sie tu na ogolnym przepychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts