Barnabasz 20.01.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Witam Otóż jutro mam zamiar postawić połowę płytek do kuchni na podłogę, ale nie mam maszynki do cięcia. Byłem w sklepiku do wypożyczania narzędzi i maszynka stoi 30 zł za dobę - gdzie ja będę brał ją 2x czyli wyjdzie 60 zł z vat. Ostatnio kupując płytki w brico widziałem te ręczne maszynki i to w niedużych cenach po 80 zł itp Myślicie, że lepiej warto wypożyczyć czy dodać te 20-40 zł i kupić swoją, aby mieć na zaś ? Czy takie ręczne maszynki do 100 zł są warte zachodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rgal 20.01.2015 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Taką za 100zł to można miękką glazurę na ściany ciąć, z podłogowymi może być różnie, raczej ciężko. W wypożyczalni powinni mieć lepszy, solidniejszy sprzęt. Kupiłem kiedyś taką marketową, cięło się paskudnie, prowadnice się wyginały, kółko latało na boki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts