Bezunia 20.01.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Witam ! Wykańczałam mieszkanie po najniższych kosztach i popełniając chyba wszystkie grzechy wymienione w poniższym temacie, -brak zaplanowania, kupowanie tańszego, kupowanie bo coś się spodobało..w rezultacie wyszło jak dla mnie totalne bezguście. Mam kilka pytań, może coś doradzicie. Macie pomysł jak zakryć te rurki od pieca i na suficie ?może podwieszany sufit? Jak zasłonić rurę od okapu? czy jakoś zabudować czy są inne rozwiązania? macie pomysł co zrobić z taką ilością lamp na suficie? (jest to kuchnia otwarta na salon) Macie pomysł jak zaaranżować wnękę koło schodów? obecnie stoi tam lodówka, nie wygląda to za ciekawie Nie podoba mi się balustrada, robiona była w pośpiechu , bez przemyślenia, teraz jednak wydaje mi się ciężka i przytłaczająca..zastanawiam się czy nie lepiej wyglądałaby zwykła ścianka biała, ewentualnie wyłożona kamieniem...balustrada dopasowana była do drzwi, nie wiem tez jakie pasuja do tego schody, najchetniej ze wzgledu na koszty zrobiłabym z płytek-a;e w jakim kolorze-brąz, biel? Moze macie jakies pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts