CityMatic 20.01.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Witam serdecznie mam taki piec jak w temacie, pracuje w systemie sterowania Bosch Heatronic (tylko tyle nie I czy II)Jest to pierwszy system Boscha , dość niezawodny, ale nie o tym.Potrzebuję dobrać do tego sterownik pokojowy(drugi) obecny to FR100, aby był w pomieszczeniu w którym jest najniższa temperatura w chwili korzystania z kominka.Zależy mi na tym, aby był to np. regulator bezprzewodowy, by można było go przenosić , a z nim czujnik do innych - wybranych pomieszczeń.Moje pytanie brzmi - jaki? i jak go połączyć z kotłem?Wiem, że to dość techniczne pytanie i dość skomplikowane, ale może....ktoś to przerabiał i pomoże dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 20.01.2015 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Jeszcze znalazłem coś takiego schemat połączenia mojego pieca z regulatorem pokojowym - tak jest połączony, a więc należało by zapewne zakupić również analogowy albo taki który by miał sterowanie oparte na on/off czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 26.01.2015 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Podnoszę do góry, nadal nie wiem choć szukam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts