Azenis 21.01.2015 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Witam, Chciałbym poznać Wasze opinie - który typ drzwi prysznicowych jest bardziej funkcjonalny z punktu widzenia użytkownika? Ze względu na układ i rozmiar łazienki nie mogę zastosować drzwi otwieranych klasycznie. Do wyboru mam przesuwne lub łamane. Czy możecie coś doradzić z własnego doświadczenia na ten temat? Druga kwestia to cena. Przeglądam aukcje internetowe i drzwi w rozmiarze 90 cm zaczynają się od 500 zł i dochodzą nawet do 3000 zł. Zastanawia mnie jakośc wykonania tych z niższej półki cenowej i czy warto się nimi interesować? Będę wdzieczny za odpowiedzi. Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 21.01.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Witaj,zależy jak szerokie masz wejście - ale moim zdaniem łamane lepsze - bo zachowujesz pełne wejście. Przy kabinie 90cm i suwanych drzwiach masz tylko 45cm wejścia.Poza tym łamane ładniejsze - przynajmniej na Twoich zdjęciach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azenis 21.01.2015 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Wejście 90 cm, taki sam układ jak na pierwszym foto.Podzielcie się swoimi opiniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiz 22.01.2015 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Te łąmane łądniejsze poza tym- może się mylę - ale na pierwszy rzut oka będą łatwiejsze w utrzymaniu w czystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inga_p 23.01.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Ja bym wybrała łamane, wydają się bardziej funkcjonalne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarnyIwan 23.01.2015 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Ja również brał bym łamane... Ew dwuskrzydłowe otwierane do środka kabiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azenis 26.01.2015 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 A czy te opinie są z Waszego doświadczenia? Bo nie za bardzo rozumiem jak na podstawie tych obrazków oceniacie, że łamane bedą łatwiejsze do utrzymania w czystości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 26.01.2015 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Przy łamanych masz dostęp do całej szyby, przesuwne nigdy nie przesuną się do końca - musisz zatem dostać się jakoś do tej szczeliny z podwójnej szyby, żeby wyczyścić. Dwuskrzydłowe uchylne też dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.01.2015 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Dwuskrzydłowe wahadłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts