greenarrow 21.01.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Na jakie rozwiązania postawiliście w waszych ogrodach?Zastanawiam się czy lepiej sprawdzi się solidna, drewniana altana czy może pawilon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalendarium 21.01.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Altana jest bardziej solidna, ale to nie znaczy, że pawilon będzie wątłej konstrukcji. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez kalendarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 21.01.2015 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Na jakie rozwiązania postawiliście w waszych ogrodach? Zastanawiam się czy lepiej sprawdzi się solidna, drewniana altana czy może pawilon? Co masz na myśli pisząc "pawilon"? Mnie się to słowo kojarzy z jakimś płóciennym...namiotem Ja postawiłem na maleńką altanę z drewna (własnej roboty). Na tyle duża, na ile drewna z budowy zostało . Liczę, że 7 osób (siedzących) się zmieści - prawie jak przedział w pociągu osobowym Tańczyć raczej się nie da Na wiosnę montaż (detale/części właśnie kończę). Będzie więcej satysfakcji, że sam zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts