marcin1979 21.01.2015 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Witam. Podobają mi się (i są względnie tanie) drzwi POLSKONE CLASSIC. Chcę kupić do spiżarki model 00 a do łazienki 1D z szybą.Mam pytanie do tych co może maja takie drzwi, bo się zastanawiam czy brać najtańszą wersję (plaster miodu) czy doplacać do pełnej płyty. Chodzi o to czy to nie będzie przerost formy nad treścią. Te z szybą to pół drzwi zajmuje szyba więc dopłata do pełnej plyty jak do całych drzwi. Poza tym jak pełna płyta to czy przy 80 brać trzeci zawias? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 22.01.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Płyta znacznie lepsza od plastra, ale i droższa. Sam musisz sobie odpowiedzieć czy stać Cię na to czy jednak wolisz kupić drzwi tańsze, bo spiżarka raczej nie jest kluczową częścią domu. Lepiej różnicę pomiędzy drzwiami z plastrem a płytą wydać na drzwi zewnętrzne, które spełniają określoną funkcję w domu lub przeznaczyć na wyjście do baru . Jeśli płyta to zawsze 3 zawias się przyda, bo tu już skrzydło będzie znacznie cięższe do plastrowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts