xhakerek 21.01.2015 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Witam. Mieszkam za granica I chce zlecic znajomemu usuniecie gruzu, glownie z cegly. Nie wiem ile go jest wagowo. Sterta ma okolo 150cm wysokosci i 200x300cm u podstawy. Ile powinienem mu zaplacic? Sam nie mam zielonego pojecia a nice chce ani siebie ani go oszukac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 21.01.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Witaj Miałam taką samą sytuację, wielkościowo taką samą kupkę gruzu, zamówiłam firmę sprzątającą ogrody - krzyknęli sobie 400zł . Nie zdecydowałam się na taką kwotę i popytałam sąsiadów czy nie chcą i zabrali z pocałowaniem ręki. Popytaj , zrób tabliczkę oddam gruz - ktoś się znajdzie i weżnie i jeszcze podziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 21.01.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Witaj Miałam taką samą sytuację, wielkościowo taką samą kupkę gruzu, zamówiłam firmę sprzątającą ogrody - krzyknęli sobie 400zł . Nie zdecydowałam się na taką kwotę i popytałam sąsiadów czy nie chcą i zabrali z pocałowaniem ręki. Popytaj , zrób tabliczkę oddam gruz - ktoś się znajdzie i weżnie i jeszcze podziękuje Jeżeli z cegły to dokładnie bym to zrobił A najprawdopodobniej nikomu bym go nie oddał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 21.01.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Jeżeli z cegły to dokładnie bym to zrobił A najprawdopodobniej nikomu bym go nie oddał Liwko Liwko skocz po piwko święte słowa, teraz żałuję że oddałam, bo mi by się przydał Edytowane 21 Stycznia 2015 przez beatagl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts