wieslawa_olo 22.01.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Witam. Chciałabym na nowo umeblować kuchnię która znajduje się w bardzo nieustawnym pomieszczeniu do którego wbiega aż 5 drzwi. Nie mam pomysłu gdzie i jak ustawić i zawiesić szafki i sprzęty kuchenne. Jakie meble i ile ich wejdzie. nie mam kompletnie żadnego pomysłu. proszę o pomoc. plan pomieszczenia z wymiarami w pliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 22.01.2015 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 zaznacz jeszcze, gdzie przebiegają piony kan, went , do jakich pomieszczeń wychodzą te drzwi - inna organizacja szafek przy przedpokoju a inna do salonu.- wszystkich drzwi bedziesz uzywał i sa niezbędne? Ile osób użytkujących?i plan trochę większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieslawa_olo 22.01.2015 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Na planie zaznaczyłam rozmieszczenie pokoi oraz jeden kanał wentylacyjny który się w niej znajduje. Do zagospodarowania mam również kuchenkę gazową, lodówkę oraz zamrażarkę których nie zamierzam zmieniać. Wszystko w wymiarze 60/60. Dokupić chcę jedynie zmywarkę i nowy zlewozmywak i dać je w zabudowę oraz rozmieścić praktycznie możliwie dużo szafek. Może jakaś szafka czy kawałek blatu wysuniętego na stopce do środka kuchni a nie wszystkie szafki idące wzdłuż ścian. No nie mam pomysłów i żadnej wizji proszę o pomoc. Z kuchni korzystają 4 osoby. Dwa przejścia biegnące od strony korytarza to przejścia gdzie nie ma obsadzonych drzwi - są zawsze otwarte. Pozdrawiam. Edytowane 22 Stycznia 2015 przez wieslawa_olo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieslawa_olo 22.01.2015 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Większe zdjęcie planu kuchni dostępne tutaj gdyż nie mogłam zmienić rozmiaru w oknie edycji na forum. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8da2a71f9b3804da.htmlŻółtą linią zaznaczyłam co miałam na myśli przez wysunięcię jakiejś części szafek w stronę środka kuchni. Nie wiem tylko czy ta ściana nie jest akurat za krótka by zrobić coś takiego. Pozdrawiam. Edytowane 22 Stycznia 2015 przez wieslawa_olo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 22.01.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 http://static.pokazywarka.pl/i/5525499/271962/regtrtr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieslawa_olo 24.01.2015 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Podoba mi się coś w stylu ustawienia na 4 obrazku. Chciałabym zagospodarować dolną ścianę z obrazka szafkami. tylko wtedy stolik musiałby pofrunąć pod okno. nie wiem czy to dobre miejsce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts