yanouche 22.01.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Dzień dobry, mam do sprzedania elektryczny pojemnościowy ogrzewacz wody Equation 50L (wysokość 920 mm, szerokość 338 mm, głębokość 345 mm). Cena: 300 PLN. Został zakupiony w Leroy Merlin Targówek 29 listopada 2014. Zamontowany został dnia następnego. Kupiliśmy go w chwili, gdy jego poprzednik całkowicie odmówił posłuszeństwa. Tymczasem wiadomo już było coś na temat zbliżającej się operacji przyłączania w naszym bloku ciepłej wody, nie wiedzieliśmy tylko kiedy dokładnie to nastąpi, i zakładaliśmy, że nie odbędzie się to jednak w okresie zimowym. Jakie było nasze zdziwienie, gdy miesiąc po zakupie ogrzewacza, przeczytaliśmy ogłoszenie: podłączenie CO nastąpi 30 stycznia 2015. Zatem ogrzewacz od dwóch miesięcy był podłączony do instalacji wodnej i sprawował się znakomicie. Ma gwarancję na 7 lat. Posiadamy dowody zakupu - paragony fiskalny i niefiskalny. Posiadamy także oryginalne pudło ze styropianem zabezpieczającym na czas transportu oraz instrukcję obsługi. Szczegółowy opis ogrzewacza na stronie: http://www.leroymerlin.pl/hydraulika/ogrzewacze-wody/pojemnosciowe-elektryczne/elektryczny-pojemnosciowy-ogrzewacz-wody-50l-equation,p174425,l995.html#opis Grafika na stronie jest poglądowa, w rzeczywistości ogrzewacz jest wyższy, jego rozmiary podałem na początku wpisu. Zdjęcia sprzedawanego ogrzewacza: Odbiór osobisty w Warszawie (dzielnica Grochów) może nastąpić po 30 stycznia 2014, najlepiej w weekend 31 stycznia - 1 lutego, od razu po demontażu. Proszę o kontakt za pomocą wiadomości prywatnych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marysia1984 01.03.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Witam Pana,Jestem zainteresowana kupnem ogrzewacza. Dokładnie mój tata jest. Podam numer do niego i będę wdzięczna za kontakt. Nawet krótką wiadomość, jeśli oferta jest już nieaktualna. Krzysztof 668 67 66 24 Pozdrawiam serdecznie,M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts