golik83 22.01.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Remontuje wcw bloku i skułem stare plytki razem z tynkiem, w zasadzie to same odpadly z tynkiem. Czy moge przykleic bezposrednio do żelbetonu plyte i jesli tak co czym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
golik83 22.01.2015 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Remontuje wcw bloku i skułem stare plytki razem z tynkiem, w zasadzie to same odpadly z tynkiem. Czy moge przykleic bezposrednio do żelbetonu plyte i jesli tak co czym. Pozdrawiam Chyba ze mozna klasc nowe kafelk8 bezposrednio na żelbeton ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 22.01.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?233738-Brubo%C5%9B%C4%87-warstwy-kleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
golik83 17.02.2015 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Przeczytałem to co wysłałes ale nie uzyskałem odpowiedzi na moje pytanie.Kafelki skułem razem z tynkiem i mam gładką sciane żelbetową i szkoda na to kleić płyte gk skoro mógłbym kleić od razu płytki do tego..Pytanie czy można a jeśli tak to jakim klejem... Dzięki za odpowiedz... jeśli chodzi o płytki to będzie to gres szkliwiony forrest grau z leroy marlen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts