radar_w 22.01.2015 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 witamzastanawiam sie nad poniższymi ekipami budowlanymi, może u kogoś budowali - mkk budownictwo - Pomiechówek - DALPOL BUDOWNICTWO - Nieporent Tomasz Dałek - Bogdan Smoliński - Zielonka - Poli – bud : Paweł Jałowiecki Łomżadzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkurzony_na_MKK 28.10.2015 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Z wymienionych przez Ciebie firm znam jedną, bo miałem nieprzyjemność być ich klientem - jest to MKK budownictwo i ZDECYDOWANIE odradzam wiązanie się w jakikolwiek biznesowy sposób z tą firmą. Mógłbym naprawdę dużo pisać o ich niefachowości, zaniżaniu cen ofertowych, tzw. specjalistach, oszczędnościach na materiałach, nieautoryzowanych zmianach w projekcie w celu przyoszczędzenia na materiałach, braku fachowego kierownika i wiele, wiele innych, ale podsumuję to tylko w jeden sposób - moja budowa zamiast niecałych 7 miesięcy trwała ponad 2 i pół roku. Przez ten czas straciłem zdrowie oraz mnóstwo pieniędzy, i nie ma szans na odzyskanie żadnej z nich. Przestrzegam wszystkich przed wiązaniem się z nimi. witam zastanawiam sie nad poniższymi ekipami budowlanymi, może u kogoś budowali - mkk budownictwo - Pomiechówek - DALPOL BUDOWNICTWO - Nieporent Tomasz Dałek - Bogdan Smoliński - Zielonka - Poli – bud : Paweł Jałowiecki Łomża dzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts