horwat 23.01.2015 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Mam pytanko chce polozyc wylewke w pokojach grubosci 4cm i zastanawiałem sie czy jest mozliwosc polozenia np steropianu 2cm i wylewki 2cm lub 1cm steropian i 3cm wylewki czy moze jest możliwość polozenia plyt osb i na to wylewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 23.01.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Jakie zadanie ma spełniać 1cm styropianu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
horwat 24.01.2015 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Ma odciazyc podloge w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.01.2015 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Ma odciazyc podloge w bloku To jest poważne Forum i powinno się poważnie odpowiadać ale są i wyjątki bo podobno "nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi". To jak już otrzymasz konstruktywną odpowiedź to pamiętaj ,że jak tak obciążysz (matko co ja gadam) to uważaj byś nie wylądował u sąsiada w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klem 24.01.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Taką wylewkę będziesz potem w wiadrze wynosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 24.01.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 minimalna grubość wylewki na cemencie to 4cm - ale to trudne do wykonania praktycznie to 5-6cm. Cieńsze to są specjalne masy. Co właściwie chcesz uzyskać i na czym to chcesz wylać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts