beldin2 23.01.2015 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Mam do zabezpieczenia dwa elementy 1. Drzwi (zwykłe wewnętrzne pomalowane lakierem)i. Prysznic jest tak usytuowany, że woda leje się na nie strugami. Oprócz tego często służą jako suszarka dla mokrych ręczników. Myślałem o dodatkowym pomalowaniu ich folią w płynie, ale nie wiem na ile taki coś będzie skuteczne. Poza tym producenci tego typu preparatów nie wymieniają takiego podłoża jako zdatnego do pomalowania folią. Może jednak to dobry pomysł? Ktoś mal lepszy? 2. Rura z ciepłą wodą. Obok rury często znajduje się kałuża, a pomiędzy rurą i płytkami jest szczelina. Nie chcę zalać sąsiada. Myślałem o uszczelnieni silikonem sanitarnym boje się jednak, że jak rura się e\rozpręży popękają mi płytki. Pomysły? Będę wdzięczny za każdą sugestię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DariuszKosmyk 27.01.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Chyba folia w płynie będzie najlepszym rozwiązaniem, btw jak woda spod prysznica leje Ci się na drzwi? masz kabinę walk-in? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts