patrykjj 24.01.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Witam wszystkich , mam nadzieje że piszę w dobrym wątku, jeżeli nie proszę o przeniesienie .Czy wie może ktoś z was czy jest możliwość zamontowania płyty gazowej między szafką a szafką narożna(mała kuchnia) chodzi o to że 30cm znajdowało by się na jednej szafce narożnej a 30 cm na drugiej szafce ,co za tym idzie trzeba by było przyciąć boki szafek gdyż płyta która mnie interesuje ma 8 cm grubości a blat 3,8cm, czy ktoś z was ma coś takiego wykonane , czy jest to nie do zrobienia ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 24.01.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 raczej jest to do zrobieniaja mam tak zamontowany zlewzmieniliśmy koncepcję jak meble już były w produkcji i trzeba było rzeźbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts