1maniek69 24.01.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Witam wszystkich i pytam czy moze buduje ktos m172 ja projekt juz zakupilem i teraz papierologia. Jezeli ktos chce sie podzielic swoimi osiagnieciami to zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapt17 25.02.2015 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Witam, też będziemy budować ten domek i jesteśmy chyba na tym samym etapie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyguszek 03.03.2015 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Witam, właśnie jestem na tym samym etapie. Czekam tylko na zezwolenia. Projekt już zakupiony i teraz dobór materiałów. Możecie doradzić albo opowiedzieć jakie źródło ogrzewania chcecie zamontować, i z jakich materiałów będziecie budować domek? Czy już w ogóle coś zaczeliście, chętnie podzielę się informacjami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1maniek69 12.03.2015 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Witam powiem tak jezeli chodzi o ogrzewanie w naszym przypadku to bedzie paliwo stałe, grzejniki w pokojach i w salonie natomiast jako dogrzanie podlogowka w kuchni, jadalnia, wiatrolap, korytarz i lazienka. Wentylacja grawitacyjna, strop i fundamenty zelbetowe, na dachu dachowka brass, pustak 25 poroterm leier. Ze zmian to lazienka kolo kotlowni na miejsce lazienki pokoj, elka w salonie w druga strone bo tam bedzie zabudowana szafa, nie bedzie przejscia kolo kominka ze wzgledu na obszar nocny okno w jadalni poszezone na 2,40m, w salonie zlikwidowane okno kolo sofy i pomniejszone okno wyjsciowe w salonie na taras 1,80m Drzwi od wiatrołapu do spizarni zlikwidowane sa tylko od kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emm1719514001 13.11.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Witam serdecznie! Chętnie posłucham wrażeń na temat budowy tego domu. Jest świetny i mamy zamiar zdecydować się właśnie na ten dom. Czy ktoś już jest szczęściarzem i mieszka w swoim domku wiosenny powiew? A może znajdzie się ktoś z okolic Jeleniej Góry, kto buduje bądź wybudował ten dom? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastekg90 13.10.2016 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Witam, Ja jestem na etapie fundamentów (wykopane i zalane) i czekam w tym miesiącu jak bedzie pogoda jeszcze na zrobienie z bloczków podmurówki. W tym roku tylko tyle, bo strasznie długo i z komplikacjami czeka się na pozwolenia, wodę, prąd itp. . Ktoś już jest na większym etapie budowania domu M172?. . Ciekawią mnie koszty budowy w stanie surowym Macie jakieś zdjęcia?? Pozdrawiam Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekdzwo 09.01.2017 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Witam, z żoną chcemy wybudować taki dom z identycznymi zmianami. Prosiłbym o jakieś zdjęcia z budowy czy stanu surowego otwartego, zamkniętego oraz jaki koszt stanu surowego zamkniętego i otwartego. email [email protected] z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts