ghost rider 25.01.2015 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Witam serdecznie może ten temat nie pasuje tu,lecz mam problem nie wiem gdzie się zwrócić.Otóż wybudowałem dom,wszystko było ok,tylko po zakończeniu budowy miałem problem z hydraulikiem.Otóż mineło już 3 miesiace jak jestem na swoim, mój hydraulik który zrobił instalacje wodno-kanal. jak dostał już wszystko zapłacone. to nie ma ochoty mi wytłumaczyć jak to działa,jak odpowietrzyć podłogówke,jak piec ustawić żeby dobrze grzał. Chce pieniędzy specjalnie za przyjazd a mieszka z 20 km dalej odemnie. Czy to normalne postepowanie,jeżeli ktoś wykona instalacje {firma} to powinna zadbać oto żeby klient był zadowolony,wyregulować wszystko itd. A nie kasować kase za każde zdanie.Tel. nie odbiera ma mnie głeboko w d...... proszę o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Porządny hydraulik 27.01.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Przeszkolenie w podstawowych czynnościach to w sumie obowiązek hydraulika. Takie sprawy jak kontrole ciśnienia, dopuszczanie wody, odpowietrzanie grzejników, regulacja temperatury - powinien zrobić przyśpieszony kurs, z drugiej strony to są często tak elementarne kwestie, że można olać dziada i samemu się nauczyć Albo jest zalatany, albo tak mało zapłaciłeś, że ma uraz do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts