PIOT_R 19.06.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 WitamMam do wywiezienia około 1000 m3 ziemi.Zaproponowano mi cenę 15 zł/m3 ( dwie koparki - jedna na zwałce + wywrotki ) Czy to drogo ?Transport ziemi do 10 km w jedną stronę.Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heliodor 19.06.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 Poszukaj w swojej okolicy czy nie ma zapotrzebowanie na ziemię/piach z wykopu.Moją ziemię bierze spółdzielnia mieszkaniowa - część i wykonawca piach z wykopu koszty wywózki po jego stronie na inną budowę do obsypania domu innego inwestora.Firmy budowlane próbują naprawde nieźle zarobic na nieświadomości inwestora.Szukaj na własną rękę ,dzwoń do innych kopaczy.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 19.06.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 Helidor dobrze Ci radzi. W której części Krakowa budujesz i co to za ziemia? W zeszłym roku szukałem ziemi i za nią musiałem zapłacić 100 zł za ciężarówkę Steyr (niby za transport). Daj ogłoszenie na Forum, że oddasz ziemię. Wtedy może znajdzie się ktoś kto potrzebuje ziemi i partycypowałby w kosztach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts