imrahil 13.01.2017 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 powiem szczerze że ostatnio mój F7 wyglądał znacznie gorzej po jednym dniu stosowania. mam przed nim G4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek75 14.01.2017 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Budowlany_laiku, jak mi sie uda uchwycic transatlantyki po drugiej sronie ulicy, poczujesz sie szczesliwy mieszkajac tam gdzie mieszkasz. Mam jednego Dymantica co podczas rozruchu trawajacego ok 1h zasnuwa nieba buro-żołtą zasłoną. Na moje szczęscie jest w 95% przypadków na zawietrznej. Jak wieje z połnocy to jest DRAMAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwojtek 14.01.2017 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Budowlany_laiku, jak mi sie uda uchwycic transatlantyki po drugiej sronie ulicy, poczujesz sie szczesliwy mieszkajac tam gdzie mieszkasz. Mam jednego Dymantica co podczas rozruchu trawajacego ok 1h zasnuwa nieba buro-żołtą zasłoną. Na moje szczęscie jest w 95% przypadków na zawietrznej. Jak wieje z połnocy to jest DRAMAT. A może by tak zrobić u siebie na działce ognisko z mokrego drzewa i siana jak wieje w stronę niewyedukowanych sąsiadów? Jak przyjdą z pretensjami pokazać im zdjęcia ich kominów w czasie pracy i wkłady filtrów do reku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.01.2017 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 A może by tak zrobić u siebie na działce ognisko z mokrego drzewa i siana jak wieje w stronę niewyedukowanych sąsiadów? Jak przyjdą z pretensjami pokazać im zdjęcia ich kominów w czasie pracy i wkłady filtrów do reku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 17.01.2017 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Filtr wymieniany był miesiąc tem. Teraz tak wygląda Dzisiaj po raz pierwszy od chyba kilkunastu lat posmakowałem smaku smogu. Zachciało mi się pobiegać z dziećmi, sanki i takie tam. Szybko się zrechabilitowałem i namówiłem dzieci do powrotu do domu. Tragedia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chemical 17.01.2017 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 nie jest źle, a pokaż z drugiej strony bo to ważniejsze, ja wczoraj w aucie wymieniałem - tragedia z obu stron czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 17.01.2017 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Z drugiej strony wygląda o wiele lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 17.01.2017 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 chemikal czy coś z tym filtrem jest nie tak, powinien być z obu stron podobnie zapchany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chemical 18.01.2017 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 nie, absolutnie nie, bo wtedy znaczyłoby, że już coś przeszło na drugą stronę a to już za późno, wcześniej trzeba wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 18.01.2017 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 nie, absolutnie nie, bo wtedy znaczyłoby, że już coś przeszło na drugą stronę a to już za późno, wcześniej trzeba wymienić Uff, ale ulga. Myślałem, że coś jest nie tak:) Jak myślicie czym sąsiad napełnił śmieciucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwojtek 19.01.2017 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Uff, ale ulga. Myślałem, że coś jest nie tak:) Jak myślicie czym sąsiad napełnił śmieciucha? [ATTACH=CONFIG]378931[/ATTACH] Napęd ma zapewne odrzutowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 19.01.2017 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Uff, ale ulga. Myślałem, że coś jest nie tak:) Jak myślicie czym sąsiad napełnił śmieciucha? [ATTACH=CONFIG]378931[/ATTACH] pewnie napełnił węglem może ciężko w to uwierzyć, ale jak masz żar na dole i zasypiesz piec do pełna, to przez jakiś czas masz właśnie taki obrazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 19.01.2017 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Dzięki za info. Kolor i intensywność dymu trochę zbiła mnie z tropu. W głowie od razu pojawiały się czarne myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.01.2017 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Podrzuć mu ulotkę ze stroną czysteogrzewanie pl i podpisz "Dla śmierdziela" Jak inteligentny to chociaż przemyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 19.01.2017 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 jak będzie z takim dopiskiem, to na pójdzie od razu do kosza...Liwko - pierwsze podejście musi być zawsze dyplomatyczne...jak to nie zadziała, to kolejne mogą być ostrzejsze I inteligencja nie ma tutaj nic do rzeczy IMHO czy ty przeczytałbyś ulotkę, na której pisze: "przeczytaj to śmierdzielu!!!" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.01.2017 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 jak będzie z takim dopiskiem, to na pójdzie od razu do kosza...Liwko - pierwsze podejście musi być zawsze dyplomatyczne...jak to nie zadziała, to kolejne mogą być ostrzejsze I inteligencja nie ma tutaj nic do rzeczy IMHO czy ty przeczytałbyś ulotkę, na której pisze: "przeczytaj to śmierdzielu!!!" ? No ok, trochę mocne, tak jak zdjęcia raka na paczkach papierosów. Tam też najpierw były dyplomatyczne napisy. Niemniej ulotkę podeślij. Mooooże coś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byry007 20.01.2017 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Witam. Widzę że nie jestem sam z sąsiadami którzy kopcą, centrale mam Jan gaz 350 i do tej pory kupowałem u nich filtry do centrali ale chcę coś na metry kupić bo i tak kupuje filtry do okapów żeby na czerpni dać i też w domu na nawiewach . Jakie kupić G4 czy może jakaś kanapkę z 2 lub 3 sztuk ? Niżej dam zdjęcia na czerpni jak wyglądał filtr z około 2 miesięcy przed zimą ale już w sezonie . grzewczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 20.01.2017 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Napisz jak montujesz filtry w JanGazie - kaseta, płaty luzem, filtr obszyty na ramce? I jaką masz możliwość na czerpni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byry007 20.01.2017 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 W Jan gazie mam luzem i wkładam w metalowa siatkę i blokuje go, a w czerpni robię tak że wycinam koło i blokuje drutemi w kształcie X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rk80 21.01.2017 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Dla tych co używają tylko filtra G4, zobaczcie sobie na fotkach co dodatkowo zbiera filtr F7 (różowy) i wyciągnijcie wnioski sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts