Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pochwalcie się swoimi filtrami wentylacji mechanicznej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 545
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Budowlany_laiku, jak mi sie uda uchwycic transatlantyki po drugiej sronie ulicy, poczujesz sie szczesliwy mieszkajac tam gdzie mieszkasz. Mam jednego Dymantica co podczas rozruchu trawajacego ok 1h zasnuwa nieba buro-żołtą zasłoną. Na moje szczęscie jest w 95% przypadków na zawietrznej. Jak wieje z połnocy to jest DRAMAT.

Budowlany_laiku, jak mi sie uda uchwycic transatlantyki po drugiej sronie ulicy, poczujesz sie szczesliwy mieszkajac tam gdzie mieszkasz. Mam jednego Dymantica co podczas rozruchu trawajacego ok 1h zasnuwa nieba buro-żołtą zasłoną. Na moje szczęscie jest w 95% przypadków na zawietrznej. Jak wieje z połnocy to jest DRAMAT.

A może by tak zrobić u siebie na działce ognisko z mokrego drzewa i siana jak wieje w stronę niewyedukowanych sąsiadów? Jak przyjdą z pretensjami pokazać im zdjęcia ich kominów w czasie pracy i wkłady filtrów do reku?

Filtr wymieniany był miesiąc tem. Teraz tak wygląda

20170117_165415.jpg

Dzisiaj po raz pierwszy od chyba kilkunastu lat posmakowałem smaku smogu.

Zachciało mi się pobiegać z dziećmi, sanki i takie tam. Szybko się zrechabilitowałem i namówiłem dzieci do powrotu do domu.

Tragedia....

jak będzie z takim dopiskiem, to na pójdzie od razu do kosza...Liwko - pierwsze podejście musi być zawsze dyplomatyczne...jak to nie zadziała, to kolejne mogą być ostrzejsze :p

I inteligencja nie ma tutaj nic do rzeczy IMHO

czy ty przeczytałbyś ulotkę, na której pisze: "przeczytaj to śmierdzielu!!!" ?

jak będzie z takim dopiskiem, to na pójdzie od razu do kosza...Liwko - pierwsze podejście musi być zawsze dyplomatyczne...jak to nie zadziała, to kolejne mogą być ostrzejsze :p

I inteligencja nie ma tutaj nic do rzeczy IMHO

czy ty przeczytałbyś ulotkę, na której pisze: "przeczytaj to śmierdzielu!!!" ?

No ok, trochę mocne, tak jak zdjęcia raka na paczkach papierosów. Tam też najpierw były dyplomatyczne napisy.

Niemniej ulotkę podeślij. Mooooże coś pomoże.

Witam. Widzę że nie jestem sam z sąsiadami którzy kopcą, centrale mam Jan gaz 350 i do tej pory kupowałem u nich filtry do centrali ale chcę coś na metry kupić bo i tak kupuje filtry do okapów żeby na czerpni dać i też w domu na nawiewach . Jakie kupić G4 czy może jakaś kanapkę z 2 lub 3 sztuk ? Niżej dam zdjęcia na czerpni jak wyglądał filtr z około 2 miesięcy przed zimą ale już w sezonie . grzewczymreceived_1433664009995099.jpgreceived_1496587757036057.jpg20170116_211107.jpg