coulignon 26.01.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Ostatni wyskok Pana Franka skłonił mnie do spłaty kredytu walutą kupioną poza bankiem. Korzystacie z E-kantorów? Różnice w kursach są znaczne. Obawiam się jednak że trafię na kantor - wydmuszkę i pieniądze do mnie nie powrócą. Który e-kantor możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 26.01.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Oczywiście, od pierwszego dnia gdy stało się to możliwe. Ja korzystam z internetowykantor.pl - akurat dlatego że mieli konto w Nordea i transakcja szybko przebiegała (max godzina). Myślę że marki takie jak walutomat czy cinkciarz są już dobrze sprawdzone i godne zaufania (choć nie wszystkie to kantory, część to platformy wymiany walut). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo222 28.01.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Ostatni wyskok Pana Franka skłonił mnie do spłaty kredytu walutą kupioną poza bankiem. Korzystacie z E-kantorów? Różnice w kursach są znaczne. Obawiam się jednak że trafię na kantor - wydmuszkę i pieniądze do mnie nie powrócą. Który e-kantor możecie polecić? ja korzystam z trejdoo.com i chwale sobie . Jedyna rzecz to taka że czasem nie mam połączenia przez firefoxa a przez IE idzie bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.01.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Również internetowykantor.plBardzo szybko i sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 28.01.2015 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Ponad 66% internautów* korzysta z jednego kantoru. Powoli wyłania się zwycięzca... * - piszących w tym wątku w dniach 26-28 stycznia 2015. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 28.01.2015 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Ponad 66% internautów* korzysta z jednego kantoru. Powoli wyłania się zwycięzca... * - piszących w tym wątku w dniach 26-28 stycznia 2015. Zaniże ci statystykę. Cinkciarz.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ayoya 30.01.2015 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Cinkciarz.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 11.02.2015 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 no dobra - na razie kupuję w walutę w kantorze Alior banku. Ceny podobne jak w kantorach internetowych. Dzisiaj na przykład frank jest tam tańszy niż w intenetowykantor.pl Trochę droższy niż w cinkciarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 18.02.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Nie mam kredytu w walucie obcej ale przy zakupie waluty korzystam z walutomat.pl - jestem nawet zadowolony ale ostatnio zauważyłem, że niekiedy kurs jaki daje mi bank Pekaosa jest lepszy (biorąc pod uwagę mikroskopijną prowizję od transakcji w walutomacie przy 250e jest to około 0,5e) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiupl 18.02.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 cinkciarz.pl - różne waluty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suponer 26.10.2015 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Ostatni wyskok Pana Franka skłonił mnie do spłaty kredytu walutą kupioną poza bankiem. Korzystacie z E-kantorów? Różnice w kursach są znaczne. Obawiam się jednak że trafię na kantor - wydmuszkę i pieniądze do mnie nie powrócą. Który e-kantor możecie polecić? i jak, nadal wymienicie przez internet czy nie robi to Wam już różnicy? Ja dalej i zawsze się coś się tam zaoszczędzi - na waciki dla żony jest ale nie przywiązuje się do jednego kantoru tylko wymieniam tam gdzie najlepszy kurs -sprawdzcie sobie strone strefawalut.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts