d3sign 26.01.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Cześć, Za jakiś czas planuję budowę swojego domu i stoję przed wieloma opcjami wyboru. Jedną z nich jest materiał z jakiego dom będzie zbudowany - murowany czy drewniany? Bardzo interesuje mnie budowa domu w technologii HBE. Szukałem sporo w internecie i znalazłem dziennik budowy użytkownika Majonez na muratorze. Uważam, iż nie ma lepszej i bardziej wiarygodnej opinii jak opinia użytkownika takiego domu. Zastanawiam się czy są wśród forumowiczów osoby które miały do czynienia z tego typu domami? Jeśli tak to czy będą tak miłe i podzielą się swoimi opiniami na ten temat? Jak mieszka się w takim domu, czy po latach nie wychodzą jakieś defekty? Jak wygląda akustyka i czy rachunki za ogrzewanie faktycznie tak mało wynoszą. Może ktoś z Was korzystał z prac firmy Konsbud? Czy są warci polecenia? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts