leszek z 27.01.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Witam. Jestem zainteresowany kupnem pieca Defro Duo Mini. Czy ktoś posiada informacje na temat pracy tego pieca i sterownika Eco Classic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najo 18.02.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Witam dzisiaj zamontowalem piec defro duo mini 14kw sterownik classic eco czy ktos juz go ustawial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek z 01.03.2015 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Witam dzisiaj zamontowalem piec defro duo mini 14kw s terownik classic eco czy ktos juz go ustawial Witam kolego. Piec już w użyciu? Jeżeli tak to jakie ma spalanie i cz na sterowniku zostało ustawienie fabryczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najo 06.03.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 tak zostały ale je zmieniłem i cały czas zmieniam bo mam spieni i pali 30kg na dobę. moje ustawienia to podawanie 15s przerwa w podawaniu 60s ,podtrzymanie podawanie 10s przerwa w podawaniu 20minut ,dmuchawa na 30% .zmieniłem opał i jest troche lepiej pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts