malgorzata_s 27.01.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Dobry wieczor moj problem to spartaczona isluga montazu rolet dzien/noc.W pozycji dziennej roleta noe zachodzi a nawet nie zaslania swiatla okna zostawiajac luki o roznej szerokosci od 1 cm do nawet 5 cm.Pan fachowiec-sprzedawca wogole nie rozumie mojego problemu jak twierdzi,wszystko jest ok a ja mam rozne wysokosci okien.Jestem wstrzasnieta poniewaz rolety kosztowaly mnie na caly dom fortune zlikwidowalam fieranki a teraz siedzac na rowni z parapetem podziwiam te luki.Dzwonilam do innych firm pytalam znajomych i kazdy twoerdzi,ze tlumaczenie,ze okna sa roznej wysokosci jest zgola infantylne ,biora wymiarowke okien a juz roznice na jednym oknie pomiedzy kwaterami jest zalamujace !!!Wynika z tego,ze okno ucieka ok 5cm w gore . Ratujcie fachowymi radami bo ja uwazam,ze raz-albo zle zwymiarowanie albo dwa zle podpiecie-noerowne poczatku rolety. Zaznaczam ze dom stary,gierkowka-kostka,okna standard jednej wysokosci na jednej lini poziomowej.dziekuje za kazda porade co temu panu zrobic po zyc w domu z taka fuszera nie potrafie :)wrzuce troche fotek aby lepiej pokazac o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts