jocer 28.01.2015 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Witam, gdy na dworze mocno wieje w moich gniazdkach i kontaktach w ścianach zewnętrznych hula wiatr nie wiem kto zawinił, pewnie elektryk ale nie o to chodzi. Pomyślałem że powyciągam te puszki i siknę tam odrobinę pianki izolacyjnej i tu moje pytanie, jaka piankę zastosować? boje się że gdyby kiedyś doszło do jakiegoś zwarcia to ta pianka się zapali. Może macie jakiś inny pomysł na izolacje wiejących kontaktów ? Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 28.01.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Elektryk? Raczej bym podejrzewał, że murarze spoin żałowali. Z czego chałupa? Ceramika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.01.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Jeśli masz przewody w peszlach, to wystarczy uszczelnić peszle, ale jesli do tego była wybruzdowana ( lub wykuta) ceramika, to trzeba cale to miejsce uszczelnić.Pianka to średni pomysł, może raczej powypychac to welną mineralną ? Edytowane 28 Stycznia 2015 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 28.01.2015 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 albo gips, załadować do takiej tuby jak do wyciskania sylikonu i jedziesz:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 28.01.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Tu uszczelnisz to gdzie indziej będzie wiało.Poszukaj jak wiatr dostaje się pod ocieplenie i tam coś rób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts