Berni1983 28.01.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Witam, mam ogromną prośbę aby znalazła się jakaś dobra dusza i pomogła mi doradzić gdzie dać oświetlenie bo normalnie już głupieję i nie mam kompletnie pomysłu!!!! - w kuchni chce 3 chorsy optique on, mam nadzieję że wystarczą... -korytarz tak jak na zdjęciu tylko jeszcze nie mam koncepcji jakie lampy??? -salon no i tu największy problem, na wprost kuchni stół manu + 8 białych eamsów i dwie czrne metalowe lampy zwisające, sciana z wiatrołapem to TV i niska szafka na całą długość ściany a na przeciw kanapa avignon szer.183cm lub 208 w kolorze szarym. No i nie wiem jakie i gdzie rozmiescić oswietlenie nad częścią wypoczynkową. Proszę pomóżcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni1983 28.01.2015 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janek_kos 29.01.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 (edytowane) No cóż ja proponuję ... rozmowę z dekoratorem wnętrz.a tak serio to raczej oki. Ja zlikwidowałbym ten punkt świetlny na przeciw TV i może jakieś ledy do rozświetlenia ścany, ewentualnie przestrzeni za samym TV Edytowane 29 Stycznia 2015 przez janek_kos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni1983 29.01.2015 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Hmm, tego oświetlenia na przeciw tv nie będzie sama nie wiem czemu go tam rozrysowałam, chyba z braku pomysłu na tę część salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janek_kos 29.01.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 i tu jest problem, jak nie ma koncepcji wystroju. Poszukaj coś na temat Zabudowy GK może to cos Ci pomoże, a jeżeli nie, no cóż dekorator wnętrz czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts