piecia30 29.01.2015 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Witam, Z racji braku odpowiedniego miejsca dla mikrofali w zabudowie urodził się pomysł by zrezygnować z mikrofali jako dodatkowego urządzenia kosztem "comba" w postaci piekarnika z funkcją pary i mikrofali.... Stąd pytanie, czy takowe piekarniki występują w ofercie? (trudno mi coś takiego było znaleźć). Jeśli tak, czy mikrofala w takim combo jest w pełni funkcjonalna? (chodzi o szybkość/efektywność pracy vs wolnostojąca mikrofala) Nadmieniam przy okazji, że piekarnik będzie standardowo zainstalowany: szafka stojąca , płyta grzewcza powyżej. Interesuje mnie coś ze stajni: Siemens/ Bosch bądź AEG/Electrolux . Wielkość ceny ma mniejsze znaczenie. Z góry dziękuję za wszelki odzew.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holmes12 29.01.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Takiego combo chyba nie znajdziesz. A jeżeli Ci się poszczęści, to marka lub (i) cena będzie niesatysfakcjonująca. Postaraj się jakoś wygospodarować miejsce na mikrofalę, bo to przydatne urządzenie, a piekarnik parowy kup oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piecia30 30.01.2015 03:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Takiego combo chyba nie znajdziesz. A jeżeli Ci się poszczęści, to marka lub (i) cena będzie niesatysfakcjonująca. Postaraj się jakoś wygospodarować miejsce na mikrofalę, bo to przydatne urządzenie, a piekarnik parowy kup oddzielnie. Witam, Polecam czytanie ze zrozumieniem. Gdybym nie miał problemu z miejscem nie zawracałbym sobie głowy poszukiwaniem alternatywy. Sprawa druga.... nie interesuje mnie piekarnik parowy, ale piekarnik z funkcją pary. Warto się kilka razy zastanowić przed wykonaniem wpisu, czy aby będzie na temat. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holmes12 04.02.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Mój brak precyzji. Nie zmienia to faktu, że miejsce na kuchenkę mikrofalową musisz wygospodarować lub zrezygnować z jej posiadania, bo chyba aż tak wielofunkcyjnego urządzenia nie znajdziesz. A nawet to przypuszczam, że cena będzie bardzo, bardzo "ciekawa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jamejski 04.02.2015 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Niestety w urządzeniach ogólnie przystępnie dostępnych nie ma takiej opcji, głównie dla tego że są to kompletnie dwie odmienne technologie. Powiedz mi tylko po co Ci mikrofala jak masz piekarnik z funkcją parową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts