Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piekarnik z funkcją pary i mikrofali - czy są takie combi?

piecia30

Recommended Posts

Witam,

Z racji braku odpowiedniego miejsca dla mikrofali w zabudowie urodził się pomysł by zrezygnować z mikrofali jako dodatkowego urządzenia kosztem "comba" w postaci piekarnika z funkcją pary i mikrofali....

Stąd pytanie, czy takowe piekarniki występują w ofercie? (trudno mi coś takiego było znaleźć). Jeśli tak, czy mikrofala w takim combo jest w pełni funkcjonalna? (chodzi o szybkość/efektywność pracy vs wolnostojąca mikrofala)

Nadmieniam przy okazji, że piekarnik będzie standardowo zainstalowany: szafka stojąca , płyta grzewcza powyżej.

Interesuje mnie coś ze stajni: Siemens/ Bosch bądź AEG/Electrolux . Wielkość ceny ma mniejsze znaczenie.

Z góry dziękuję za wszelki odzew.

Pzdr

Takiego combo chyba nie znajdziesz. A jeżeli Ci się poszczęści, to marka lub (i) cena będzie niesatysfakcjonująca.

Postaraj się jakoś wygospodarować miejsce na mikrofalę, bo to przydatne urządzenie, a piekarnik parowy kup oddzielnie.

Witam,

Polecam czytanie ze zrozumieniem.

Gdybym nie miał problemu z miejscem nie zawracałbym sobie głowy poszukiwaniem alternatywy.

Sprawa druga.... nie interesuje mnie piekarnik parowy, ale piekarnik z funkcją pary.

Warto się kilka razy zastanowić przed wykonaniem wpisu, czy aby będzie na temat.

Pozdrawiam!